در کدام مدارس، مطالعات تغییرات آب وهوایی تدریس می شود؟

در کدام مدارس، مطالعات تغییرات آب وهوایی تدریس می شود؟ کنکور هنر: خراسان رضوی مطالعه ای در یکی از دانشگاه های بریتانیا نشان میدهد که بیش از نیمی از جوانان بطور روزانه اضطراب آب وهوا را تجربه می کنند بنا بر این سازمان ملل خواهان الزامی شدن آموزش آب وهوا در مدارس از سال 2025 برای تجهیز بهتر کودکان در مقابله با گرمایش جهانی در آینده است.


به نقل از ویفروم، اثرات تغییرات آب وهوایی همچنان در سراسر جهان دیده و احساس می شود. موج گرمای شدید تابستان، سیل شدید و طوفان های مخرب روز به روز رایج تر می شوند. بسیاری براین باورند که قرار دادن موضوعات در رابطه با تغییرات اقلیمی در برنامه های درسی مدارس به جوانان کمک می نماید تا با واقعیت گرمایش جهانی از نظر عملی و روانی بهتر کنار بیایند.
نتایج مطالعه جهانی در سال قبل نشان داد که اضطراب آب وهوا بر زندگی روزانه تقریباً نیمی از جوانان تأثیر می گذارد. این تحقیق بر مبنای نظرسنجی از ۱۰ هزار جوان در ۱۰ کشور و توسط دانشگاه باث انگلیس انجام شد و مشخص کرد که ۷۵ درصد از پاسخ دهندگان معتقدند آینده ترسناک است.
نهادهای بین المللی خواهان تدریس مطالعات تغییر اقلیم در مدارس به عنوان بخش رسمی از برنامه های درسی هستند. سازمان ملل نیز می گوید که مطالعات تغییر اقلیم باید تا سال ۲۰۲۵ قسمتی از آموزش در همه مدارس باشد.
مطالعه یونسکو برنامه های آموزشی حدود ۵۰ کشور را تحلیل و بررسی کرد و نشان داد که بیش از نیمی از آنها هیچ اشاره ای به تغییرات آب وهوایی ندارند و تنها ۱۹ درصد به تنوع زیستی اشاره کردند.
اندیشکده آمریکایی بروکینگز استدلال می کند که آگاهی بیش از محیط زیست در مدارس به تغییراتی در رفتار مصرف کننده، با کاهش مصرف انرژی و اتلاف تبدیل می شود و این تاثیر بیشتری نسبت به سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر مانند توربین های بادی و انرژی خورشیدی در کوشش برای رسیدن به صفر خالص کربن تا سال ۲۰۵۰ خواهد داشت.
باوجود توافق امضاکنندگان توافقنامه پاریس در سال ۲۰۱۵ برای بهبود آموزش در مورد تغییرات آب وهوا، تعداد اندکی از کشورها این تعهد را عملی کرده اند.
قانونی در ایتالیا در سال ۲۰۱۹ تصویب گردید که این کشور را به نخستین کشوری تبدیل کرد که مطالعات در رابطه با آب وهوا را در مدارس الزامی کرده است. همه مدارس دولتی موظفند حدود یک ساعت در هفته یا ۳۳ ساعت در سال را به مسائل مربوط به تغییرات آب وهوایی اختصاص دهند.
کامبوج تغییرات آب وهوایی را در یک برنامه درسی جدید و توسعه یافته علوم زمین برای دبیرستان های عالی ادغام کرده است که در سال ۲۰۲۰ معرفی گردید. برخی کشورهای دیگر نیز در مسیری مشابه حرکت می کنند.
پارلمان آرژانتین قانون ملی آموزش جامع زیست محیطی را در سال ۲۰۲۱ تصویب کرد؛ این قانون ملزم به آموزش محیط زیست در مدارس در تمام سطوح سنی است.
موضوعات مربوط به تغییرات آب وهوایی در مدارس ابتدایی و متوسطه در انگلستان تدریس می شود. با این وجود، دولت بریتانیا وعده داده است که تا سال ۲۰۲۳ «آموزش جهانی تغییرات آب وهوایی» را عرضه نماید.



1401/06/06
23:19:33
5.0 / 5
513
تگهای خبر: آموزش , دانشگاه , ساز , مطالعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر