۱۹ و نیم درصد مدارس كشور نیازمند بازسازی و مقاوم سازی
به گزارش کنکور هنر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ضمن اشاره به کاهش میانگین دوره ساخت و بهره برداری از پروژه های مدرسه سازی به سه سال، از عدم احتیاج به «مقاوم سازی» مدارس استان سیستان و بلوچستان اطلاع داد.
به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا مهراله رخشانی مهر اظهارکرد: در یک دوره چهار ساله از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶، وضعیت تخصیص اعتبارات سازمان نوسازی مدارس خوب نبود و حجم پروژه های نیمه تمام خیری و دولتی زیاد بود ازاین رو باید این عقب ماندگی را جبران می کردیم. عمده پروژه هایی که هم اکنون در کشور افتتاح می نماییم، شروع عملیاتشان به سال ۱۳۹۱ بر می گردد.
وی با اشاره به اینکه به لحاظ اعتباری سه دسته پروژه آموزشی در کشور داریم، اظهار داشت: نخستین گروه، پروژه هایی هستند که از محل منابع ملی تأمین اعتبار شده اند که هم اکنون هیچ پروژه ای که از محل منابع ملی تأمین اعتبار شده و پیمانکار نداشته باشد، در کشور نداریم.
رخشانی مهر با اشاره به اینکه طول دوره عملیات عمرانی و ساخت فضاهای آموزشی را کاهش دادیم، اظهار داشت: اگر در گذشته میانگین طول دوره ساخت مدارس و پروژه های آموزشی در کشور ۹ سال بود، حالا به سه سال رسیده است.
وی ضمن اشاره به دومین دسته از پروژه های آموزشی اظهارکرد: دومین گروه، پروژه هایی است که از محل کمک های خیرین راه اندازی می شود که در صورت نیمه تمام ماندن از محل اعتبارات دولتی تأمین و تکمیل می نماییم. گروه سوم، پروژه هایی است که از محل منابع استانی تأمین اعتبار شده و مانده است. بخشی از آنها سالن ورزشی، بخشی استخر و بخشی مدارس شبانه روزی است.
رخشانی مهر همینطور با اشاره به اینکه میانگین مدارس نیازمند تخریب و بازسازی در کشور هفت درصد است ولی جمع مدارس فرسوده که نیازمند «مقاوم سازی» و یا «تخریب و بازسازی» هستند، ۱۹.۵ درصد است، اظهار داشت: نکته جالب توجه اینکه میزان مدارس نیازمند مقاوم سازی در استان سیستان و بلوچستان، صفر است.
وی اضافه کرد: به عبارت دیگر درصد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی و یا مقاوم سازی کشور تا چند سال قبل ۳۰ درصد بود که با تلاشهای انجام شده در این بخش با کاهش ۱۰.۵ درصدی، میزان مدارس فرسوده به ۱۹.۵ درصد رسیده است که این عدد در استان سیستان و بلوچستان ۱۰ درصد است یعنی در بحث تخریب و بازسازی و مقاوم سازی در این استان نسبت به سایر استان ها به مراتب جلوتر هستیم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در انتها اظهار داشت: مساله سیستان و بلوچستان کمبود سرانه و فضای آموزشی است که تلاشهای بسیاری برای رفع این کمبود شده و در نتیجه در بحث پوشش ابتدایی، به میانگین کشور نزدیک هستیم.
منبع: phdhonar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب