سرپرست روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت:

امتحانات مجازی برای دانشجویان علوم پزشکی نداریم

امتحانات مجازی برای دانشجویان علوم پزشکی نداریم کنکور هنر: سرپرست روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت از برگزاری آزمون های پایان ترم دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی بصورت کاملا حضوری آگاهی داد.


مهدی معماری در گفتگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: وزارت بهداشت تصمیمی برای برگزاری آزمون های پایان ترم دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی به شکل "مجازی" یا "ترکیبی" ندارد و امتحانات دانشجویان وزارت بهداشت بشکل حضوری برگزار می گردد.
سرپرست روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت با تأکید بر این که برنامه های آموزشی دانشجویان به دانشگاه ها ابلاغ گردیده است، اظهار داشت: بر طبق این ابلاغیه، تصمیم گیری در رابطه با نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم در هر یک از دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر عهده معاونت آموزشی همان دانشگاه است و هر دانشگاه متناسب با شرایط خود نسبت به برنامه ریزی و اطلاع رسانی اقدام خواهد نمود.
وی اشاره کرد: باتوجه به زمان محدود باقیمانده تا پایان کلاس های نیم سال اول سال تحصیلی جاری، دانشگاه ها می توانند در چهارچوب آئین نامه آموزش ترکیبی، کلاس های باقی مانده را به شکل مجازی برگزار کنند. تصمیم گیری در این خصوص هم بر عهده معاونت های آموزشی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.
به گفته ی ایشان، زمان برگزاری آزمون های پایان ترم دانشجویان در دانشگاه های مختلف متفاوت است؛ اما به صورت حدودی آزمون ها از ۲۶ دیماه برگزار می شود.
سرپرست روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت در مورد احتمال تعویق آزمون های پایان ترم دانشجویان هم اشاره کرد: این تصمیم بر مبنای شرایط کشور اتخاذ خواهد شد اکنون هیچ تغییری در برنامه آموزشی دانشگاه ها ایجاد نشده است.




منبع:

1404/10/16
13:05:29
5.0 / 5
13
تگهای خبر: آموزش , تحصیل , دانشجو , دانشكده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر

با کنکور هنر، دکترای هنر را به حقیقت تبدیل کنید! راهنمای طلایی دکترای هنر!