شروع آموزش مجازی در بالاتر از 7 دانشگاه تهران

شروع آموزش مجازی در بالاتر از 7 دانشگاه تهران کنکور هنر: همزمان با اعطای مجوز از طرف معاونت های آموزشی دو وزارت علوم و بهداشت، کلاس های آموزشی دانشجویان بالاتر از ۷ دانشگاه بزرگ تهران از امروز تا پایان ترم بصورت مجازی برگزار می گردد.


به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، اواخر هفته ی پیش با انتشار اطلاعیه معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات فناوری، مجوز برگزاری آموزش مجازی دانشجویان تا پایان نیم امسال به دانشگاه ها داده شد. در این اطلاعیه تأکید شد؛ به دنبال برودت هوا و مشکلات ناشی از ناترازی انرژی و به منظور رفاه حال دانشجویان و فراهم سازی شرایط مناسب برای آمادگی هرچه بهتر آنان جهت برگزاری مطلوب امتحانات پایان نیمسال، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی مجاز شدند کلاس های هفته پایانی نیمسال جاری را به شکل غیرحضوری برگزار کنند.
بر این اساس، کلاس های هفته آخر از روز ۱۴ دیماه می تواند بشکل غیرحضوری برگزار گردد. همینطور امتحانات پایان نیمسال به شکل حضوری و بر اساس برنامه زمان بندی اعلام شده از جانب دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار می شود.
در این رابطه معاونت آموزشی وزارت بهداشت هم اعلام کرد؛ به دنبال تعطیلی ادارات و دانشگاه های شهر تهران به علت برودت هوا و پیرو اطلاعیه شماره یک، تاکید می شود که هیچ نوع تغییری در برنامه برگزاری مصاحبه های مقطع دکتری تخصصی (PhD) علوم پزشکی ایجاد نشده است و این مصاحبه ها طبق برنامه ریزی قبلی و اعلام شده انجام خواهد شد.
ازاین رو مطابق روال و سنوات گذشته، تصمیم گیری در رابطه با نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم در هر یک از دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر عهده معاونت آموزشی همان دانشگاه است و هر دانشگاه متناسب با شرایط خود نسبت به برنامه ریزی و اطلاع رسانی اقدام خواهد نمود.
طبق تأکید معاونت آموزشی وزارت بهداشت، با عنایت به زمان محدود باقیمانده تا پایان کلاس های نیم سال اول سال تحصیلی جاری، دانشگاه ها می توانند در چهارچوب آئین نامه آموزش ترکیبی، کلاس های باقی مانده را به شکل مجازی برگزار کنند. تصمیم گیری در این خصوص هم بر عهده معاونت های آموزشی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.
بعد از انتشار این اطلاعیه ها خیلی از دانشگاه های بزرگ تهران آموزش دانشجویان از امروز تا تا پایان نیم امسال را به شکل مجازی اعلام نمودند.
*دانشگاه تهران
در این رابطه معاونت آموزشی دانشگاه تهران تأکید کرد؛ برمبنای اطلاعیه معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات فناوری به دنبال برودت هوا و مشکلات ناشی از ناترازی انرژی و به منظور رفاه حال دانشجویان و فراهم سازی شرایط مناسب برای آمادگی هرچه بهتر آنان جهت برگزاری مطلوب امتحانات پایان نیم سال؛ کلاس های این دانشگاه در کلیه مقاطع تحصیلی از روز یکشنبه، ۱۴ دی تا روز پنجشنبه ۱۸ دیماه ۱۴۰۴، طبق برنامه ریزی از پیش تعیین شده به شکل برخط (Online) برگزار می گردد.
همینطور برگزاری جلسات دفاع از رساله ها / رساله ها / پیشنهادیه (پروپوزال) رساله های دکتری و عرضه گزارش پروژه ها و تکالیف که توسط گروه آموزشی مربوط برنامه ریزی شده است با تأیید معاون آموزشی واحد مربوط، در بازه مذکور به شکل برخط (Online) بلامانع است.
دانشگاه تهران تأکید کرد؛ امتحانات پایانی نیم سال دانشجویان به شکل حضوری و بر اساس برنامه زمان بندی اعلام شده از جانب دانشگاه برگزار می شود.
*دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم اعلام کرد؛ نحوه برگزاری کلاس های آموزشی دانشجویان در هفته پایانی ترم جاری در اختیار اساتید می باشد، ازاین رو اعضای هیئت علمی می توانند بنا بر تشخیص خود کلاس ها را به شکل مجازی یا حضوری برگزار کنند.
برمبنای تأکید این دانشگاه، امتحانات پایان ترم دانشجویان به شکل حضوری برگزار می شود.
*دانشگاه شهید بهشتی
مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه شهید بهشتی دراین خصوص اعلام کرد، با استناد به نامه روز نهم دیماه جاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با عنایت به برودت هوا، ناترازی انرژی پیش آمده و به منظور رفاه حال دانشجویـان و کسب آمادگی ایشان برای برگزاری مطلوب امتحانات پایان نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴، کلیه کلاس های آموزشی از روز یکشنبه ۱۴ دیماه تا پایان این نیمسال به شکل غیرحضوری و از راه درگاه ورود https: //vu.sbu.ac.ir/class/ انجام می شود.
همینطور امتحانات پایان نیم امسال دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی به شکل حضوری و طبق تقویم آموزشی دانشگاه انجام خواهد شد.
دراین خصوص دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد؛ در صورت هماهنگی با واحد آموزشی، برگزاری جلسات دفاع (پایان نامه/ رساله) به شکل حضوری قابل انجام است. در غیر این صورت با هماهنگی واحد آموزشی به زمان دیگر موکول می شود.
*دانشگاه شریف
معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی شریف هم طی اطلاعیه ای در رابطه با وضعیت امور آموزشی این دانشگاه اعلام نمود: کلاس های امروز یکشنبه ۱۴ دی این دانشگاه به شکل غیرحضوری برگزار می شود.
همینطور امتحانات تنظیم شده، با نظر مدرس درس می توانند به شکل حضوری برگزار شوند.
جلسات دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی برنامه ریزی شده برای این روز، به شکل پیش فرض، حضوری برقرار است، مگر اینکه ناظر تحصیلات تکمیلی جلسه در مشورت با معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده تصمیم دیگری اتخاذ کنند.
کلاس های دروس عملی با نظر مدرس درس و معاون آموزشی دانشکده/مرکز آموزشی، بعد از اطلاع رسانی به دانشجویان، می توانند به شکل حضوری برگزار شوند.
همینطور مدرسینی که قصد برگزاری کلاس عملی (آزمایشگاه/کارگاه) یا امتحان حضوری دارند، باید فهرست دانشجویان کلاس را به معاون آموزشی دانشکده مربوطه جهت هماهنگی تردد ارسال نمایند.
دانشجویان تحصیلات تکمیلی در صورت نیاز به تردد برای انجام امور پژوهشی می توانند از راه سامانه آموزش درخواست مجوز ورود به دانشگاه را ثبت کنند.
*دانشگاه علامه طباطبائی
دانشگاه علامه طباطبائی هم اعلام کرد؛ پیرو دستورالعمل ابلاغی معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با عنایت به برودت هوا و ناترازی های انرژی، به منظور رفاه حال دانشجویان و ایجاد آمادگی بهتر برای امتحانات پایان نیم سال اول، همه کلاس های دانشگاه علامه طباطبائی از ۱۴ تا ۱۸ دیماه به شکل مجازی برگزار می شود.
امتحانات پایان نیم سال طبق برنامه زمان بندی اعلام شده دانشگاه، به شکل حضوری برگزار می گردد.
*دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این رابطه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد؛ کلاس های هفته جاری دانشکده های این دانشگاه به شکل مجازی برگزار می شود.
همینطور دروس نظریه و نظری علوم پزشکی تهران به شکل مجازی برگزار می شود، دروس عملی به تعویق خواهد افتاد و در فرصت مناسب به شکل حضوری انجام خواهد شد. کارآموزی ها در هفته آتی برگزار نخواهد شد.
دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد؛ کارهای کارورزی و رزیدنتی (ارائه خدمات درمانی) به شکل کاملا حضوری ادامه خواهد یافت و در نهایت آزمون ها به شکل حضوری در تاریخ دیگری برگزار می شود.
در عرصه اقامت دانشجویان در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران هم اعلام شد؛ تابحال الزامی برای تخلیه یا خروج از خوابگاه اعلام نشده است.
*دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
همینطور معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم تأکید کرد؛ کلیه کلاس های درس در این بازه زمانی به شکل برخط (مجازی) برگزار می شود.
بر این اساس برنامه آموزشی کلاس های نظریه کلیه رشته ها مجازی و دقیقاً بر اساس برنامه های عادی آموزشی دنبال می شود.
همینطور کلاس های مقاطع کارآموزی، کارورزی و دوره های دستیاری پزشکی (استاژری، انترنی و رزیدنتی) و کارآموزی سایر رشته ها در بیمارستان ها و مراکز آموزشی درمانی زیر پوشش دانشگاه، کماکان به شکل حضوری برگزار می گردد.
طبق تأکید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امتحانات تمامی مقاطع حضوری برگزار می گردد.
بطور خلاصه برگزاری جلسات دفاع از رساله ها / رساله ها / پیشنهادیه (پروپوزال) رساله های دکتری و عرضه گزارش پروژه ها و تکالیف که توسط گروه آموزشی مربوط برنامه ریزی شده است با تأیید معاون آموزشی واحد مربوط، در بازه مذکور بشکل برخط (Online) بلامانع است. جلسات دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی برنامه ریزی شده برای این روز، بشکل پیش فرض، حضوری برقرار است، مگر این که ناظر تحصیلات تکمیلی جلسه در مشورت با معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده تصمیم دیگری اتخاذ کنند. در زمینه اقامت دانشجویان در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران هم اعلام شد؛ تاکنون الزامی برای تخلیه یا خروج از خوابگاه اعلام نشده است.


منبع:

1404/10/15
10:36:44
5.0 / 5
17
تگهای خبر: آموزش , پژوهش , تحصیل , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر

با کنکور هنر، دکترای هنر را به حقیقت تبدیل کنید! راهنمای طلایی دکترای هنر!