معاون وزیر علوم خبر داد؛
تعریف 85 پروژه تحولی _ راهبردی برای معاونت ها و ادارات وزارت علوم
به گزارش کنکور هنر، مشاور وزیر علوم در برنامه ریزی و مدیریت راهبردی اظهار داشت: 85 پروژه تحولی _ راهبردی برای معاونت ها، مراکز، سازمان ها و ادارات کل ستاد وزارت علوم تعریف شده است.
به گزارش کنکور هنر به نقل از وزارت علوم، روح اله سهرابی در جلسه شورای معاونان وزارت علوم اظهار داشت: پس از صرف چند صد نفر ساعت کار کارشناسی برمبنای برنامه تحولی دولت در عرصه آموزش عالی، برنامه های تقدیمی وزیر علوم به مجلس شورای اسلامی، ۵ اولویت اعلام شده وزیر علوم، اعلام واحدهای ستادی و نظر خواهی از خبرگان، ۸۵ پروژه تحولی _ راهبردی برای ستاد وزارت علوم تعریف شده است. با توجه به این که بیش از ۲۰ واحد تصمیم گیری راهبردی در ستاد وزارت شامل معاونت ها، مراکز، سازمان های ستادی تابعه فعالیت می نمایند، به طور متوسط برای هر واحد حدود ۴ پروژه تعریف شده است.
وی اشاره کرد: تعیین اولویت های راهبردی در مرحله نهایی است و به زودی با تایید وزیر علوم برای اجرا و پیگیری به فعالیت معاونت ها و واحدهای ستادی وزارت علوم ابلاغ می شود.
سهرابی اشاره کرد: برای هر اولویت یک شناسه پروژه تعریف شده است و به زودی سامانه رصد اجرای اوولویت ها که توسط یکی از پژوهشگاه های وزارت به وجود آمده است رونمایی می شود.
مشاور وزیر علوم در برنامه ریزی و مدیریت راهبردی اظهار داشت: اقدامات مختلفی در ستاد وزارت علوم و دانشگاه ها در حال انجام می باشد اما آن دسته از اقدامات به عنوان اولویت راهبردی تعریف شده است که خاصیت تحولی داشته باشد. یعنی حداقل یک مساله مهم آموزش عالی را حل کند.
سهرابی اظهار داشت: برخی از پروژه های تحولی از قبل شروع شده و در مرحله اجرا هستند و قصد ما در این مرحله شناسنامه دار کردن پروژه های تحولی و وارد کردن آنها در سامانه مورد نظر برای رصد و گزارش گیری می باشد. به عبارت دیگر طرح راهبردنگاری ستاد وزارت علوم مبتنی بر موضوعات راهبردی انجام شده است.
وی اضافه کرد: این پروژه ها در دو سطح حوزه وزیر و سطح معاونت یا مرکز تعریف می شوند؛ پروژه هایی مانند اجرای سند آمایش آموزش عالی و ماموریت گرا کردن موسسات یا اصلاح بخشنامه ارتقاء اعضای هیات علمی کلی و فرابخشی است و توسط چند معاونت اجرا می شود و پیگیری آن توسط حوزه وزیر است و پروژه هایی مانند ارتقاء هدفمند جذب دانشجویان بین المللی یا نظام رتبه های تحصیلی در سطح معاون وزیر و سازمان امور دانشجویان پیگیری می شود.
مشاور وزیر علوم در آخر اشاره کرد: جدیت و پیگیری همه مدیران و همکاری دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری ضامن تحقق این برنامه ها خواهد بود.
منبع: كنكور هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب