گزارش اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان

گزارش اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به گزارش کنکور هنر، مراسم اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان از ساعت ۱۹ در سالن کوثر مجموعه ارتش با حضور پرشور کودکان و خانواده هایشان، بیشتر از دویست تن از مسؤلان لشکری، کشوری و استانی، صاحبان آثار، اصحاب رسانه، چهره های محبوب سینمای ایران، میهمانان خارجی و مدیران سینمایی و رسانه ملی برگزار گردید.



به گزارش خبرگزاری کنکور هنر از ستاد اطلاع رسانی و ارتباطات رسانه ای سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، اکبر عبدی، ابوالفضل پورعرب، پوران درخشنده، منوچهر والی زاده، جهانبخش سلطانی، بهرام عظیمی، علیرضا خمسه از هنرمندان حاضر در اختتامیه بودند. همینطور علی قاسم زاده شهردار اصفهان، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی، سید محمد هاشمی معاون پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی قاسم زاده، شهردار اصفهان، حامد علامتی، مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کمال حیدری رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری اصفهان، مقیمی معاون استاندار اصفهان، کلاهدوزان، شریعتی و صالحی، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان، مجتبی امینی دبیر جشنواره فیلم فجر، محمدرضا عباسیان، بانکی نماینده مجلس شورای اسلامی، حبیب ایل بیگی، محسن برمهانی، هاشم میرزاخانی، محمد حمیدی مقدم، اصغر فارسی هم در جمع مهمانان شرکت کننده جشنواره حضور دارند.

مراسم با پخش کلیپی از کودکان و شهر اصفهان شروع شد.



سپس یک نوجوان قاری با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید فضای سالن را نورانی کرد... بعد از آن چند نوجوان در حالیکه پیراهن خادمی به تن داشتند، با پرچم مطهر حرم امام رضا (ع) و عکسی از سردار دلها سپهبد شهید قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم روی صحنه حاضر شدند.

در بخش بعدی این مراسم، گروه سرود «بچه ها به سمت قله» شامل دختر و پسرهای خردسال سرود جشنواره ۳۵ فیلم کودک و نوجوان با عنوان «بچه ها به سمت قله» را هم سرایی کردند.

سپس کلیپ جالبی از دو پسر و نوجوان پخش گردید. آنها در این کلیپ، از فیلم سازان درخواست نمودند فیلمهای شاد و پرنشاط برای کودکان و نوجوانان بسازند تا رسیدن به قله آسان تر و شیرین تر باشد.

سپس سعید شیخ زاده مجری مراسم پایانی جشنواره روی صحنه آمد و از مجید زین العابدین دبیر جشنواره سی و پنجم دعوت کرد تا روی صحنه حاضر شود.

زین العابدین با تبریک و خوش آمدگویی به حاضران مراسم در سخنانی کوتاه اظهار داشت: بسیار خوشحالم که مردم اصفهان برای بیست و سومین بار در این سی وپنجمین دوره پذیرای ما بودند.

دبیر جشنواره سی و پنجم افزود: جشنواره فیلم کودک و نوجوان با هویت فرهنگی و هنری مردم اصفهان آمیخته است و از طرفی نام هنرمندان، فیلمسازان و هنرمندان پیشکسوت سینمای ایران بر تارک این جشنواره می درخشد و از طرفی این جشنواره فضایی برای حضور هنرمندان جوان است.

او اضافه کرد: از مدیران، هنرمندان شهرداری اصفهان و مدیران هنری اصفهان و تمام کسانی که کمک کردند تا این جشنواره با چنین شکوهی برگزار گردد تشکر می کنم.

مجید زین العابدین در انتها اظهار داشت: همینطور از مهمانان بین المللی این دوره تشکر می کنم که در این جشنواره حضور پیدا کردند تا سفیران فرهنگ و هنر باشند و این جشنواره را به تمام دنیا معرفی کنند.

در ادامه مراسم کلیپی تلفیقی از فیلمهای بخش بین الملل و معرفی داوران بخش کوتاه و پویانمایی این بخش برای مهمانان به نمایش درآمد.

سپس آنیتا ریکا، هادی محمدیان، ختام سید عبدالقادر، ماریا بزتکووا و حکمت البیضان اعضای هیات داوران فیلمهای کوتاه و پویانمایی بین الملل برای معرفی برترین ها روی صحنه حاضر شدند.



*** جایزه بهترین فیلم کوتاه بین الملل

با اعلام مجری عنوان بهترین فیلم کوتاه به فیلم «سوزی در باد» به کارگردانی لوسی سونگووا از جمهوری چک رسید.

*** جایزه جشنواره ویژه و پروانه زرین ویژه هیات داوران بخش بین الملل به مهدی امینی کارگردان فیلم «ایار»

امینی بعد از دریافت جایزه به روی صحنه آمد و اظهار داشت: من این جایزه را تقدیم می کنم به تمام بچه های کار و امیدوارم در تمام سختی های زندگی کودکیشان را فراموش نکنند.

از آقایان نجاتی و منتظری و انجمن سینمای جوان تشکر ویژه دارم.

*** پروانه زرین جشنواره بهترین فیلم کوتاه پویانمایی «سرخوش» به کارگردانی گابریل انولفور محصول کشور فرانسه

کارگردان فیلم «سرخوش» در مراسم اختتامیه حضور نداشت و طی یک ویدیو با حاضرین صحبت کرد و اظهار داشت: من گابریل هستم و ممنون از سی وپنجمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان که این فرصت را در اختیار من قرار داد، این فیلم برای من اهمیت ویژه ای دارد. من دوست داشتم که در اصفهان و در این جشنواره کنار شما باشم و باز هم ممنونم.

*** بخش داستانی بلند بین الملل

در ادامه کلیپ معرفی هیات داوران بخش فیلمهای بلند بین الملل اعلام گردید و داوران در صحنه حاضر شدند.

*** جایزه دیپلم افتخار بهترین بازیگر کودک

آلدیفی ام ال تگارا برای بازی در فیلم «سرسخت» که کارگردان به نمایندگی از این کودک جایزه را دریافت کرد

*** پروانه زرین بهترین فیلم نامه به فیلم

«سرزمین مادری» به کارگردانی پارک جائه

پارک جائه هم در چارچوب یک ویدیو پیام خویش را میهمان جشنواره و اهالی رسانه رساند و اظهار داشت: من این فیلم را برای شما ضبط کردم چون متوجه دم برنده این جایزه شده ام بسیار عذرخواهم که به سبب شرایطی نتوانستم در ایران و کنار شما حاضر شوم امیدوارم همه مردم این فیلم را ببینند و از آن لذت ببرند.

من بسیار خوشحالم که این جایزه را از سی وپنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان دریافت کرده ام.

*** پروانه زرین بهترین کارگردانی بین الملل

به «دریای تابان» به کارگردانی دومنیک هرکر

کارگردان «دریای تابان» هم برای دریافت جایزه اش حضور نداشت و در ویدیویی ضبط شده اظهار داشت: تشکر می کنم از سی وپنجمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان این نخستین جایزه کارگردانی هست که من دریافت می کنم.

جشنواره ها محفلی هستند که مخاطب با فیلمهای ما ارتباط برقرار می کند من خیلی دوست دارم که از این جشنواره تشکر کنم که این جایزه را به من داد و این از ته قلب سبب افتخار من است

*** جایزه ویژه هیات داوران پروانه زرین بخش بین الملل به فیلم «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا

*** بهترین فیلم: داوران بخش کودک به هیات داوران بخش داستانی بلند بین الملل روی صحنه اضافه شدند. آنها جایزه ویژه خویش را به فیلم «سرسخت» رسید.

این فیلم محصول کشور اندونزی است که هم در قسمت کودک و هم در قسمت داستان بلند بین الملل با نظران داوران صاحب پروانه زرین ویژه شد.



*** برگزیدگان بخش سیفژ (سازمان بین المللی فیلم برای کودکان و نوجوانان) (cifej)

در ادامه آیین پایانی جشنواره با حضور حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دراگان و آزاده شکوری راد برگزار شد و فیلم «سرسخت» برنده جایزه سیفژ شد. چاندرا سمبیرینگ (تهیه کننده) بار دیگر برای دریافت جایزه خود به روی صحنه آمد.

در ادامه کلیپی از دوبله های منوچهر والی زاده در پویانمایی های «لوک خوش شانس» و «داستان اسباب بازی ها» برای مخاطبین به نمایش درآمد.

سپس با دعوت مجری، مجید زین العابدین دبیر جشنواره کودک و نوجوانان، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی، علی قاسم زاده شهردار اصفهان و محمد هاشمی قائم مقام وزیر ارشاد روی صحنه حاضر شدند تا از منوچهر والی زاده تقدیر کنند.

منوچهر والی زاده در بین تشویق حضار روی صحنه آمد و با دریافت تندیس دقایقی برای میهمانان صحبت کرد و اظهار داشت: من صمیمانه مفتخرم که اینجا و در کنار شما حضور دارم و از سعید شیخ زاده عزیز هم ممنونم که با توصیفاتش سبب شد که شما این گونه با دست های گرمتان از من استقبال کنید.

والی زاده اضافه کرد: بعد از ۶۵ سال کار مستمر در دوبلاژ من را شرمنده کردید و امیدوارم تا وقتی که من عمر دارم بتوانم در کنارتان باشم. خوشحالم از این که در سی وپنجمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان حضور پیدا کردم.

پس از قدردانی از منوچهر والی زاده، علی قاسم زاده شهردار اصفهان در جایگاه حضور یافت و در سخنانی اظهار داشت: سه نکته مهم را عرض می کنم؛ بعنوان میزبان از زبان مردم، امیدوارم توانسته باشیم حق میزبانی را درست ادا کرده باشیم. نکته دوم این که پیشبینی کردیم برای سال آینده دست کم یک پردیس سینمایی در شهر رویاها راه اندازی نماییم.

شهرهای دیگر را خبر ندارم اما در اصفهان نخستین پردیس سینمایی تقدیم جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان خواهد شد.

شهردار اصفهان افزود: بعنوان نکته آخر از سازندگان آثار درخواست دارم دو کار انجام دهند. از شما خواهشمندم که کمک کنید که نسل امروز ما با گذشته اش پیوند برقرار کند، هر نسلی که از گذشته خودش عبور کند محکوم به فناست. نگذاریم که قدمت کهن ایرانی نادیده گرفته شود.

او اضافه کرد: نکته بعد ایجاد امید به آینده است. اگر امید به آینده از یک ملت گرفته شود آن ملت محکوم به فناست. کودکان و نوجوانان ما باید به آینده امید داشته باشند!

گزارش امور ارتباطات رسانه ای و اطلاع رسانی سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان حاکیست: در ادامه مراسم کلیپی از آن چه که از آغاز افتتاحیه جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان تا اکران فیلمها در پردیس های سینمایی، شوق و شور کودکان، شاد پیمایی ها و حضور مجریان محبوب کودکان در سطح شهر رخ داده بود برای مهمانان به نمایش درآمد.

علی نظری طولابی خواننده نوجوان هم در ادامه مراسم چند قطعه شاد برای مهمانان اجرا کرد.

در بخش بعدی آیین پایانی جشنواره سی و پنجم، با دعوت مجری، داوران بخش فیلم کوتاه و پویانمایی ملی (محمدرضا عرب، روانبخش صادقی و مریم اسمی خانی) روی صحنه آمدند.

و جوایز این بخش به شهر زیر اهدا شد:

پروانه زرین بهترین کارگردانی پویانمایی

به پویانمایی «جایگزین» به کارگردانی عبدالله علیمراد رسید.

این جایزه را در غیاب علیمراد که در ایران به سر نمی برد، محمدرضا کریمی صارمی معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دریافت کرد.

پروانه زرین برای بهترین کارگردانی فیلم داستانی به فیلم «پارادوپینگ» ساخته محمدرضا حسنی رنجبر اعطا شد.



پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه

به فیلم «ده سالگی» کارگردانی فاطمه جعفری رسید.

فاطمه جعفری بعد از دریافت تندیس خود پشت میکروفن آمد و اظهار داشت: بطور قطع این جایزه نتیجه یک کار تیمی است و من به نمایندگی از تمام اعضای تیم اینجا هستم و از همه آنها ممنونم که سبب این موفقیت شدند. یک تشکر ویژه از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دارم که کمک می کنند تا ما فیلم بسازیم.

سپس محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی دقایقی برای حضار در رابطه با جشنواره این دوره و آن چه که در این پنج روز گذشت، صحبت کرد و اظهار داشت: خوشحالم که در آیین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان حضور دارم و تشکر می کنم از تمام دست اندرکاران جشنواره چه در تهران و چه در اصفهان و تمام نمایندگان، شهردار و استاندار اصفهان و مردم اصفهان که برای پذیرایی سنگ تمام گذاشتند. هنرمندانی که تلاش کردند برای اعتلای فرهنگ و هنر و هنرمندانی که با حضورشان در این جشنواره سبب روشن نگه داشته شدن چراغ سینمای کودک شدند.

رئیس سازمان سینمایی افزود: اگر به آینده کودکان و نوجوانان این کشور علاقه مند هستیم، اساسا باید از امروز به فکر سینمای کودک و نوجوان باشیم. این وظیفه تنها بر عهده سازمان سینمایی نیست، همه نهادهای دولتی و خصوصی باید دست به دست هم دهند تا سال بعد شاهد اعتلای فرهنگ و افزایش تولید آثار در این حوزه باشیم.

او در رابطه با استقبال از جشنواره سی وپنجم اظهار داشت: من از روز گذشته که در جشنواره حاضر شدم دیدم که چقدر مردم اصفهان و کودکان و نوجوانان، از این جشنواره استقبال کردند و آثار را که دیدم، به این نتیجه رسیدم که جوانان و به خصوص بچه های شهرستان که ما آنها را نمی شناسیم، در این جشنواره آثارشان را به نمایش گذاشتند و دیدن این آثار گواه آینده درخشانی برای سینما و نسل آینده کارگردانان عرصه سینمای کودک است.

او در رابطه با چند وجهی بودن آثار ساخته شده در این دوره از جشنواره توضیح داد: به قول داوران و تماشاگران، آثار ساخته شده در این جشنواره هم محتواگرا هستند و هم می توانند چرخه اقتصادی خوبی را برای سینما داشته باشند و این روند در نهایت چشم انداز خوبی برای رونق آینده سینمای ایران به همراه دارد.

او در رابطه با سه اتفاق مهم برای سینمای کودک اظهار داشت: خوشحالم که خبر بدهم که بنیاد ملی پویانمایی سینما تصویب و کلیاتش مصوب شده است و بزودی جزئیات آن هم نهایی خواهد شد و ما سال بعد شاهد شکل گیری این بنیاد برای تقویت سینمای کودک هستیم.

او ادامه داد بحث بعدی زنگ سینما است که مدتی است باردیگر وارد موضوعات شده و بحث سوم، صندوق ملی کودکان کانون پرورش فکری است که همه نهادها کنار هم در آن سرمایه گذاری کردند. آخرین مبحث هم پشتیبانی از تولید آثار در سالن سینما است.

او در قسمت دیگری از سخنانش از مظلومیت کودکان غزه گفت و عنوان کرد: امروز مردم غزه در محاصره کامل هستند، آب و غذا و دارو ندارند و تحت سلطه کامل صهیونیست ها هستند. امروز وظیفه یونیسف است که از این مردم دفاع کند و وظیفه ما و هنرمندان اینست که این اتفاقات را ثبت و ضبط نماییم تا در طول زمان تحریف نشود.

او در رابطه با دور بعدی جشنواره فیلم کودک هم اظهار داشت: امیدوارم شما را سال بعد در این جشنواره ببینیم و باید نوید دهم که از امروز مشخص است که جشنواره سال بعد در اصفهان برگزار می شود.

خزاعی در رابطه با انتخاب دبیر دور بعد جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اظهار داشت: دبیر سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان از همین امروز مجید زین العابدین است و امیدوارم بتواند اقدامات موثری در زمینه سینمای کودک انجام دهد.

سپس کلیپی از بازی فردوس کاویانی و آتیلا پسیانی دو هنرمند فقید در سریال نمایشی «محله برو و بیا» در قسمت نکوداشت جشنواره پخش گردید و در ادامه هم ویدیویی از بهرام دهقانیار آهنگساز موسیقی های خاطره انگیز برنامه های کودک دهه شصت و هفتاد، به نمایش درآمد.

سپس اکبر عبدی، مرضیه برومند و مجید زین العابدین دبیر جشنواره برای برگزاری آیین نکوداشت بهرام دهقانیار روی صحنه آمدند.

بهرام دهقانیار تندیس نکوداشت جشنواره را از دستان اکبر عبدی گرفت و مرضیه برومند در رابطه با دهقانیار دقایقی صحبت کرد. همینطور اکبر عبدی اظهار داشت: هیچ کودکی در هیچ کجای دنیا نباید جنگ را تجربه کند.

عبدی افزود: صحبتی هم دارم با آن هایی که در مورد مسائل داخلی کشور ما دخالت می کنند، شما اگر بلدی خودت بیا اینور آب و مشکلات رو حل کن، نه این که بنشینی آن طرف آب و اظهار نظر کنی.

او در انتها حرف هایش به محمدرضا شریفی نیا که در سالن حضور داشت اشاره نمود و اظهار داشت: چه کسی گفته مار و پونه کنار هم نمی توانند باشند؟ من و محمدرضا شریفی نیا از دیشب با هم در یک اتاق هستیم، او به من گفت من از تو معروف تر هستم. من هم هم اکنون می گویم من روی صحنه ام، پس من معروف تر هستم.

در بخش بعدی آیین پایانی سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، جوایز ویژه بخش ملی به این شرح اهدا شد:

* جایزه ابونصر فارابی به فیلم «کاپیتان» اثر محمد حمزه ای تقدیم شد.

* تندیس عفاف و حجاب به فیلم «سفر به تاریکی» به علی بصیری اعطا شد.

* تندیس ویژه ستاد ملی خانواده و جوانی جمعیت به محمد حسین علمدار تهیه کننده پویانمایی «مسافری از گانورا» اهدا شد.

* تندیس فرهنگ بنیان به انیمیشن

«مسافری از گانورا» به تهیه کنندگی محمد حسین علمدار تقدیم شد.

* تندیس ویژه دبیر به پویانمایی «مسافری از گانورا» اعطا شد.

* تندیس پروانه زرین ویژه داوران کودک به فیلم «ایلیا، جست وجوی قهرمان» ساخته سیدعلی موسوی نژاد رسید.

در بخش فیلمهای داستانی بلند ایرانی با حضور داوران رسول صدرعاملی، جهانبخش سلطانی، پوران درخشنده، حامد جعفری و امرالله احمدجو و با همراهی محمدرضا شریفیی نیا و ابوالفضل پورعرب، محمد فیلی، مرضیه برومند، اکبر عبدی، بهروز افخمی، علیرضا خمسه و منوچهر والی زاده جوایز به برگزیدگان اهدا شد.



بهترین فیلم

پروانه زرین بهترین فیلم از میان «ایلیا، جستجوی قهرمان» به تهیه کنندگی سید علی موسوی نژاد، «سینگو» به تهیه کنندگی ایرج محمدی، «قهرمان من» به تهیه کنندگی مرتضی آتش زمزم و محسن آتش زمزم، «ملکه آلیشون» به تهیه کنندگی ابراهیم نورآور محمد، «سیارک» به تهیه کنندگی مهدی حسینی وند به ابراهیم نورآور محمد برای فیلم «ملکه آلیشون» رسید.



بهترین کارگردانی

پروانه زرین از میان «مرتضی آتش زمزم» برای کارگردانی فیلم «قهرمان من»، «محمد حمزه ای» برای کارگردانی فیلم «کاپیتان»، «بابک خواجه پاشا» برای کارگردانی فیلم «در آغوش درخت»، «ابراهیم نورآورمحمد» برای کارگردانی فیلم «ملکه آلیشون»، «مهدی حسینی وند» برای کارگردانی فیلم «سیارک» به مرتضی آتش زمزم برای فیلم «قهرمان من» رسید.



بهترین فیلم نامه

پروانه زرین بهترین فیلم نامه از میان «سیدعلی موسوی نژاد» برای فیلمنامه «ایلیا، جستجوی قهرمان»، «لیلا نیکزاد» برای فیلمنامه «سینگو»، «مرتضی آتش زمزم» برای فیلم نامه «قهرمان من» به مرتضی آتش زمزم برای فیلم نامه «قهرمان من» تعلق گرفت.

آتش زمزم بعد از دریافت جایزه خود پشت تریبون آمد و اظهار داشت: من خیلی خوشحالم بابت این جایزه اما یک نکته مهم تر دارم، لطفا زاینده رود را جاری کنید و لطفا صنایع آلوده کننده را از اصفهان ببرید.



بهترین بازیگر کودک و نوجوان

پروانه زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان از میان «امیررضا اسماعیلی» برای فیلم «ملکه آلیشون»، «حدیث ابوصلقی» برای فیلم «سینگو»، «امیرحسین بیات» برای فیلم «کاپیتان»، «نیکو حشمت» برای فیلم «قهرمان من»، «ابراهیم زاروزهی» برای فیلم «سیارک»، «رایان لطفی» برای فیلم «در آغوش درخت» به امیررضا اسماعیلی برای ملکه آلیشون و حدیث ابوصلقی «سینگو» رسید.



بهترین دستاورد فنی یا هنری

پروانه زرین بهترین دستاورد فنی یا هنری از میان «علی تصدیقی» برای جلوه های بصری فیلم «آلفا و ربات نابودگر»، «ابراهیم نورآور محمد» برای جلوه های بصری و فیلمبرداری فیلم «ملکه آلیشون»، «سید علی موسوی نژاد» برای جلوه های بصری فیلم «ایلیا، جستجوی قهرمان» به «ملکه آلیشون» ساخته ابراهیم نورآور محمد تعلق گرفت.

در بخش بعدی مراسم پایانی سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، جایزه ویژه هیات داوران جشنواره به فیلم «سینگو» تقدیم شد.

همچنین در خاتمه برنامه از پوستر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران که با دبیری وحید ملتجی برگزار می گردد با پخش یک کلیپ رونمایی بعمل آمد.

پایان بخش مراسم اختتامیه حضور ملیکا زارعی، خاله شادونه بچه های ایران بود که دقایقی را برای حاضران به صحبت پرداخت و در انتها با داوران کودک و نوجوان بر روی صحنه عکسی به یادگار انداخت.

۵۷۵۷



منبع:

1402/07/21
14:27:24
5.0 / 5
327
تگهای خبر: اجرا , بازیگر , پروانه , پوستر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر