ساخت فیلم داستانی ساندویچ کثیف

ساخت فیلم داستانی ساندویچ کثیف به گزارش کنکور هنر، فیلم داستانی «ساندویچ کثیف» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا کردسیچانی و تهیه کنندگی سیما احمدی و حمیدرضا کردسیچانی در اصفهان ساخته شد.


به گزارش کنکور هنر به نقل از خبر آنلاین، ساندویچ کثیف سراغ یکی از تابوهای جامعه رفته و آنرا به تصویر می کشد. این فیلم روایت گر مردی است که با سخت ترین سؤال اخلاقی زندگی اش روبرو می شود و مرز های اخلاقی را میشکند تا انسانیت را یادآوری کند
پایان بندی که کردسیچانی برای فیلم در نظر گرفته رازی است که همه ی برداشت های مخاطبان را وارانه میکند
ابوالفضل نوروزپور یکی از بازیگران «ساندویچ کثیف» است که برای اولین بار جلوی دوربین رفته و اسماعیل موحدی، لیلا قربانی، رویا زیرک قشقایی، سیما احمدی، غزال اهتمام، ریحانه امانی هم دیگر بازیگران این اثر هستند.
«ساندویچ کثیف » سیزدهمین اثر حرفه ای حمیدرضا کردسیچانی است که برای رقابت در جشنواره های داخلی و خارجی ساخته شده است.
برخی عوامل این فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: یاسر زمانی، دستیاران: آرش زمانی، محمد قربانی، مدیر صدابرداری: حسین حجازی، دستیار: کیارش حجازی، گروه کارگردانی؛ برنامه ریز: شکیبا محمودی، دستیار کارگردان: امیرحسین محمدی، عکاس: مریم فرخیان، منشی صحنه: آوا جعفری، تدوین و اصلاح رنگ: مهدی دهقان، طراح و ترکیب صدا: الهام عبدالله زاده، طراح گریم: محراب شاپورزاده.


منبع:

1405/04/20
13:09:10
0.0 / 5
3
تگهای خبر: آنلاین , بازیگر , تصویر , جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر

با کنکور هنر، دکترای هنر را به حقیقت تبدیل کنید! راهنمای طلایی دکترای هنر!