تأثیر حرکت بر یادگیری واژگان خارجی

تأثیر حرکت بر یادگیری واژگان خارجی به گزارش کنکور هنر خراسان رضوی نتایج یک مطالعه تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای نشان داد که قشر حرکتی امکان دارد در ترجمه کلمات زبان خارجی به زبان مادری نقش داشته باشد.


به نقل از نوروساینس نیوز، قشر حرکتی یک ناحیه مغزی است که حرکات ارادی بدن را کنترل می کند. با این وجود، گروهی از دانشمندان عصب شناسی نشان داده اند که این قشر می تواند به ترجمه کلمات زبان خارجی به زبان مادری هم کمک نماید.
شرکت کنندگان در این تحقیق کلمات زبان خارجی را با اجرای حرکات در رابطه با معنا در طول چهار روز آموزش آموختند. بعد از آموزش، شرکت کنندگان کلماتی را که آموخته بودند، شنیدند و از آنان خواسته شد که آنها را به زبان مادری خود ترجمه کنند.
یک تکنیک علوم اعصاب معروف به تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای (TMS) که در آن پالس های مغناطیسی مناطق خاصی از مغز را تحریک می کند، برای تداخل با پردازش در قشر حرکتی حین کار ترجمه استفاده شد.
دانشمندان دریافتند که این تداخل، ترجمه کلمات آموخته شده با حرکات را کند می کند. این کند شدن در پاسخ به کنترل تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای (TMS) که با پردازش قشر حرکتی تداخل ندارد، مشاهده نشد.


در شرایط کنترل اضافی، شرکت کنندگان کلمات زبان خارجی را با مشاهده تصاویر یاد گرفتند اما ترجمه آنان تحت تأثیر تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای اعمال شده بر قشر حرکتی قرار نگرفت.
قشر حرکتی به ترجمه واژگان زبان های خارجی بعد از یک دوره به نسبت کوتاه آموزش مبتنی بر حرکت کمک کرد و نشان داد که انجام حرکات امکان دارد ابزاری پرارزش برای انتخاب سریع تر کلمات جدید در یک زبان خارجی باشد.
برایان ماتیاس، محقق این تحقیق توضیح می دهد: جالب اینکه این اثر هم برای کلمات عینی مانند ویولن و هم برای واژه های انتزاعی مانند دموکراسی به وجود آمد.
مجموع یافته ها نشان داده است که حافظه ما برای کلمات تازه یاد گرفته شده به زبان خارجی بستگی به زمینه حسی-حرکتی دارد که در آن کلمات حین یادگیری آموخته شده اند.
خیلی از روش های آموزشی که اغلب برای یادگیری واژگان زبان های خارجی جدید استفاده می شوند تنها بر اطلاعات صوتی یا تصویری متکی است، مانند مطالعه لیست کلمات نوشتاری. یافته های ما نشان داده است که چرا تکنیک های یادگیری که سیستم حرکتی بدن را ادغام می کنند به صورت معمول از سایر راهبردهای یادگیری بهتر عمل می کنند.
یافته های این تحقیق اخیرا در مجله مشهور علوم اعصاب (Journal of Neuroscience) انتشار یافته است.



1400/06/22
23:45:45
5.0 / 5
620
تگهای خبر: آموزش , اجرا , تصویر , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر