در گزارش كنكور هنر مطرح شد؛

نگارش ابوذر زمان به پایان رسید

نگارش ابوذر زمان به پایان رسید نویسنده سریال ابوذر زمان از اختتام نگارش فیلمنامه این مجموعه در 30 قسمت سخن گفت.



حامد قربانی نویسنده سریالی درباره آیت الله طالقانی با اشاره به اتمام نگارش این مجموعه که مقرر است در سیمای استانهای صداوسیما به تولید برسد به خبرنگار مهر بیان کرد: نگارش سریال «ابوذر زمان» با محور آیت الله طالقانی به انتها رسیده و در ۳۰ قسمت تحویل داده شده است.
وی درباره قصه این سریال و مقاطع مختلف زندگی آیت الله طالقانی توضیح داد: قصه مقاطع زمانی مختلف را در برمی گیرد که از کودکی آیت الله طالقانی و اواخر دوره احمدشاه در سال ۱۲۷۹ تا سال ۱۳۵۸ را در بر می گیرد. این پرداخت به مقاطع زمانی مختلف که کودکی، نوجوانی، جوانی و میانسالی را شامل می شود داستان را جذاب می کند.
چالش کارگردانی در فضاسازی از تاریخ زندگی آیت الله طالقانی
این نویسنده درباره چالش های کارگردان سریال باتوجه به تاریخی بودن آن عنوان کرد: یکی از این چالش ها بودجه سریال خواهد بود چون بودجه کارهای استانی زیاد نیست اما با توجه به این که پروژه لوکیشن ها و بازیگران زیادی دارد بودجه مناسبی را برای کیفیت کار می طلبد. یک چالش هم می تواند فضاسازی و حفظ استانداردهای لازم در فضای تاریخ معاصر باشد. معدود کارگردانانی هستند که توانسته اند این موقعیت زمانی را به درستی به تصویر بکشند و اغلب در فضای تاریخ معاصر تصاویر کلیشه ای و دکوری درمی آورند.
نویسنده «ابوذر زمان» درباره هزینه بالای این فضاسازی اظهار داشت: لزوماً نیاز به هزینه بالا نیست بیشتر از آن نورپردازی و خلاقیت های مرتبط نیاز است تا آن فضاسازی صورت بگیرد. فیلمبرداری با دوربین ۳۵ نیز می تواند کمک کننده باشد.
وی درباره زمانی که برای فیلمنامه صرف شده است، اظهار داشت: حدود ۲ سال و نیم است که من روی این سریال زمان صرف کرده ام از زمستان ۹۷ شروع نگارش را کلید زدم تا امسال به انتها رسید. این زمان طولانی شد چون پژوهش سریال را هم خودم انجام دادم.
بیش از ۱۰۰ کتاب بعنوان منبع
این نویسنده درباره منابع و کتاب های مورد تحقیق نیز اظهار داشت: بیش از صد کتاب را بعنوان منبع استفاده و هر آنچه را که درباره این شخصیت نیاز بود مطالعه کردم.
قربانی درباره یکی از ذهنیت های غالب نسبت به آیت الله طالقانی بیان کرد: تصور دوری از شخصیت آیت الله طالقانی وجود دارد که گویی مخالف انقلاب و نظام بوده است در صورتی که شخصیت او خیلی همراه با امام خمینی (ره) بوده است.
وی در آخر درباره ساختار روایتی این سریال نیز عنوان کرد: تکنیک قصه گویی این سریال از فرم قصه گویی ایرانی (هزار و یک شب) گرفته شده است.

1400/06/20
11:29:52
5.0 / 5
626
تگهای خبر: بازیگر , پژوهش , تصویر , دوربین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر