پیشنهاد محققان برای نحوه برگزاری كلاس های مدارس؛

تصمیم گیری درباره برگزاری كلاس های درسی مجازی برمبنای نقشه حرارتی

تصمیم گیری درباره برگزاری كلاس های درسی مجازی برمبنای نقشه حرارتی كنكور هنر: تعدادی از محققان یكی از شركت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشكی تهران برمبنای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی گزارش هایی از شیوع ویروس كرونا ویروس و تعداد مبتلایان احتمالی عرضه و تاكید نمودند بر طبق این مطالعات و تعیین مناطق هشدار زرد و قرمز وزارت آموزش و پرورش می تواند تعیین كند كه در كدام مناطق كلاس های مجازی و در كدام مناطق كلاس های مجازی-حضوری برگزار كند.


سروش ستاره، مجری طرح در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تهیه گزارش آماری از اپیدمی کرونا را از اسفندماه سال قبل آغاز کردیم، اضافه کرد: ما هر هفته و یا هر دو هفته یک دفعه این گزارش ها را منتشر کردیم و هم اکنون ۱۴ شماره از این گزارش تهیه شده است.
وی با بیان این که تهیه این گزارش ها بر پایه تکنیک های روز دنیا مانند یادگیری ماشین و هوش مصنوعی و شبیه سازی ذرات بوده است، اظهار نمود: در این مطالعات علاوه بر آنالیزی از وضع موجود شیوع، برمبنای سناریوهایی، پیش بینی هایی از وضعیت شیوع این بیماری در طولانی مدت و کوتاه مدت ارائه کردیم.
ستاره، با اشاره به اینکه در این گزارش ها پیشنهاداتی در زمینه کاهش اپیدمی نیز ارائه می شود، افزود: این پیشنهادات برمبنای بیانیه های سازمان بهداشت جهانی با عنوان "پاسخ استراتژیک انسان در مقابله با بیماری های پاندمی" است.
این محقق داده های استفاده شده در این گزارش را آمارهای رسمی سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران دانست و تصریح کرد: برمبنای ارزیابی های انجام شده دقت گزارش های ارائه شده از پاندمی کرونا در کشور بیش از ۹۰ درصد بوده است، ضمن آنکه موفق شدیم از ۱۵ تا ۲۳ فروردین ماه که گزارش شماره ۴ و ۵ ما انتشار یافته بود، پیک بوجود آمده در اواخر اردیبهشت و اویل خرداد ماه را دقیقا اعلام نماییم.
بگفته وی در این گزارش اعلام شده بود که با توان ۶۶ درصد پیک این بیماری در کشور رخ خواهد داد که این امر صورت گرفت.
تعیین پیک پاندمی کرونا
وی پیک را به نقطه ای اطلاق کرد که شیب مبتلایان از حد آستانه ای بیشتر می ‎شود و اظهار داشت: بزرگتر شدن این شیب نشان از پیک دارد و طی آن تعداد مبتلایان از یک حد مشخصی بالاتر می رود.
بگفته وی در پیک اول تعداد مبتلایان ۳۱۸۶ در روز بود که در ایام پیش از آن ۱۶۹۹ نفر در روز گزارش می شد و در پیک دوم تعداد مبتلایان روزانه ۳۵۸۰ بود که در ایام قبل تعداد مبتلایان روزانه ۲۱۰۰ نفر بوده است.
ستاره تعداد احتمالی مبتلایان روزانه در پیک سوم را از ۱۹۰۰ نفر در روز به ۳۱۰۰ نفر در روز دانست و اضافه کرد: کشور بتازگی به اندازه ای اثر گلوگاهی داشته است که وارد پیک سوم شود.
رفتار مسوولانه مردم راهکار کاهش شیوع
ستاره درباب اهمیت تهیه چنین گزارش هایی، توضیح داد: این گونه گزارش های علمی هم به دولت در برنامه ریزی کمک می نماید و هم به مردم برای انجام رفتارهای مسوولانه و از این طریق بیماری کنترل می شود.
وی رفتار مسوولانه مردم را حداکثر رعایت آحاد جامعه در حیطه اختیارات و توان آنها توصیف کرد و خاطرنشان کرد: بر این اساس مردم هر راهکار جایگزینی که سبب کاهش شیوع بیماری می شود، آنرا انجام دهند. هم اکنون این رفتارها رعایت نمی گردد، چونکه برمبنای اعلام وزارت بهداشت رفتار مسوولانه مردم از ۸۰ درصد در فروردین ماه به ۳۰ درصد رسیده است.
مجری طرح، نمونه رفتار غیر مسوولانه را رفتن مردم به مسافرت دانست و افزود: برمبنای ارزیابی های انجام شده در زمینه انجام تست های سراسری و سفرهای مردم احیانا موج سومی را در پیش رو خواهیم داشت که تا آستانه ۳۱۰۰ نفر در روز افزایش می یابد.
این محقق دوره دکترای پیوسته بیوتکنولوژی با اشاره به شیوع آنفلوآنزای N۱H۱ در کشور، اظهار داشت: در همه اماکن عمومی پوسترهایی در زمینه نحوه شستن دست نصب گردید، ولی در پاندمی کرونا به این وسعت، اطلاع رسانی در این حوزه کم است و مشاهده می شود که در خیلی از موارد نه اینکه مردم نخواهند رفتار مسوولانه انجام ندهند، بلکه آنها از روی بی اطلاعی از انجام چنین رفتارهایی سرباز می زنند، به علت اینکه پروتکل های بهداشتی هنوز برای برخی مردم روشن نیست.
ضرورت استفاده از نقشه Hit Map برای برنامه ریزی آموزشی
مجری طرح با تاکید بر لزوم نقشه حرارتی (Hit Map ) افزود: این نقشه ها نقاط زرد و هشدار و سفید را تعیین می کند و بر طبق این نقشه می توان در حوزه های مختلف تصمیم گیری کرد، بعنوان مثال وزارت آموزش و پرورش می تواند تعیین کند که در مناطق قرمز و زرد چگونه رفتار کند.
وی با بیان این که وزارت آموزش و پرورش برنامه مشخصی برای مناطق مختلف از لحاظ سطح هشدار ندارد، افزود: برمبنای نقشه Hit Map می توان تعیین کرد در کدام مناطق کلاس های مجازی برگزار گردد و در کدام مناطق نیمه مجازی و نیمه حضوری و در کدام مناطق کلاس های آموزشی مجازی برگزار کرد.
ستاره با اشاره به اینکه در این مطالعات از دو مدل سازی یادگیری ماشین و شبکه عصبی بهره بردیم، اظهار داشت: ما برمبنای ترند بیماری و میزان رشد آن در ایام قبل و اینکه مشابهت انتشار کرونا با شیوع بیماری های مشابه آن مانند سارس در گذشته، برمبنای شبیه سازی ذرات که روش دقیقی در این حوزه است، پیش بینی می نماییم که در آینده چه اتفاقات احتمالی رخ خواهد داد.




منبع:

1399/06/19
23:29:22
5.0 / 5
1962
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر