محقق اسپانیایی:

خروجی همایش غذای زنده در رونق آبزی پروی ایران موثر است

خروجی همایش غذای زنده در رونق آبزی پروی ایران موثر است كنكور هنر: ارومیه- پژوهشگر مركز آبزی پروری ایرتا از اسپانیا اظهار داشت: نتایج مقالات و سخنرانی های عرضه شده در همایش تخصصی غذای زنده كه طی روزهای اخیر در دانشگاه ارومیه برگزار شد، در رونق آبزی پروری ایران موثر است.


پروفسور انریك گیسبرت (Enric Gisbert) روز دوشنبه در حاشیه این همایش بین المللی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ارومیه اضافه كرد: خروجی این همایش قابل انتقال به فعالان صنعت آبزی پروی، پرورش لاروی ماهی و حلزون صدفی است.
وی با اشاره به اینكه آرتمیا بعنوان ریزترین ماده غذایی برای تغذیه لاروی ماهی در صنعت آبزی پروی و كشاورزی كاربرد دارد، افزود: لاروی كالچر/Larviculture/ یا تولید و پرورش لاروی ماهی یا حلزون صدفی یك شاخه تخصصی از شیلات است كه كاربردهای نوین آرتمیا در آن طی این همایش به بحث گذاشته شد.
وی افزود: یافته های دانشگاهی در رابطه با پرورش لاروی ماهی، روش های تحقیقی مربوط به تغذیه لاروی ها، چالش های پیش روی تولید كوچكترین جانداران مهره دار و نقش آرتمیای غنی شده در تغذیه لارو ماهیان خاویاری در این همایش تخصصی مورد تبادل نظر قرار گرفت.
وی ادامه داد: این همایش همینطور فرصتی برای همكاری محققان ایرانی و خارجی است تا با هدف توسعه صنعت آبزیان، جدیدترین یافته های علمی را برای دستیابی به دیدگاه های آكادمیك جامع به اشتراك بگذارند.
به گزارش كنكور هنر به نقل از ایرنا همایش ملی و كارگاه بین المللی غذای زنده (آبزیان) از 22 اردیبهشت در ارومیه شروع شده است و امروز، 24 اردیبهشت با حضور محققان ملی و بین المللی به پایان رسید.
52 مقاله داخلی و هشت مقاله محققان خارجی از كشورهای تركیه، اسپانیا، بلژیك و ویتنام به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود كه 12 مقاله به صورت شفاهی و چندین مقاله به صورت پوستر در این همایش عرضه شد.
7129/3072


1397/02/26
15:34:33
5.0 / 5
4916
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , مقاله , همایش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر