وزیر آموزش و پرورش:

آینده ایران را در مدارس ببینید

آینده ایران را در مدارس ببینید به گزارش کنکور هنر، وزیر آموزش و پرورش، با اعلان اینکه راهبرد اول آموزش وپرورش دیدن آینده ایران از لنز آموزش وپرورش امروز است، اظهار داشت: اگر می خواهید آینده ایران را ببینید، مدارس کشوررا ببینید؛ این حقیقت است و باید آنرا بپذیریم.


به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، رضامراد صحرایی در آیین گرامیداشت روز خبرنگار که در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، خطاب به خبرنگاران اظهار نمود: ما همه در عشق به وطن و اعتلا کشور مشترک هستیم. اساسا هم به خاطر همین وجه اشتراک است که دور هم جمع می شویم و اگر ایران عزیز و قوی و مقتدر برای آینده می خواهیم، مسیری جز آموزش و پرورش وجود ندارد. این حرف نه برای اینست که بنده همچون معلمان هستم بلکه این یک حقیقت است.

وی خطاب به خبرنگاران با اشاره به اینکه سیمای آینده ایران با نوشتن شما شکل می گیرد، اظهار داشت: ما خودمان آینده کشور را درست می نماییم، اگر می خواهید آینده ایران را ببینید، بروید مدارس ایران را ببینید. این را باید بعنوان حقیقت بپذیریم. باید همه کمک نماییم که آموزش و پرورش مسئله اول کشوربشود. خبرنگاران اگر می خواهند نقش خویش را برای آینده ایران ایفا کنند باید آموزش و پرورش را به مسئله اول کشور تبدیل کنند چونکه هرچیزی مسئله شود انرژی دستگاه ها و نهادها روی حل آن متمرکز می شود.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص چرایی عدم انتشار اطلاعات در مورد صدمه های اجتماعی دانش آموزان توضیح داد: مهم، شناسایی و رفع صدمه ها است. در همه جای دنیا اطلاعات این حوزه جزو اطلاعات محرمانه است. اینها اطلاعاتی از کف جامعه است که در اختیار دیگران نمی گذارند؛ چون که دیگران از این استفاده و بعنوان نقطه ضعف توی سر سیستم می زنند.

صحرایی اضافه کرد: سامانه نماد را در این عرصه داریم. ما می دانیم در چه حوزه ای چقدر مشکل داریم. آغاز به اصلاح کردیم، با عنایت به دلایلی که گفتم شما خبرنگاران می توانید اصلاح صدمه ها و نه مبحث را مطالبه داشته باشید. از طرفی اطلاعات خیلی قابل اعتنا نیستند چون جمع می شوند و در سیستم می روند. برای مثال فردی به من گفت آقای وزیر چاقی کودکان ۵۶ درصد است اما من گفتم این آمار غلط است چونکه آخرین پایش برای سال ۹۵ است که طبق آن چاقی بچه ها ۱۶ درصد بوده است.

وزیر آموزش و پرورش در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه من معتقدم معلم نقطه عزیمت اصلاح نظام تعلیم و تربیت کشور است، افزود: برخی معتقدند محتوای درسی نقطه عزیمت اصلاح نظام تعلیم و تربیت کشوراست اما من بعنوان معلم می گویم که نقطه عزیمت اصلاح این حوزه معلم است. ما یک خط جدا کننده بین کتاب و محصل و معلم کشیدیم و می گوییم هرکسی کار خویش را کند در حالیکه این گونه نیست.
وی با طرح این پرسش که چه نماییم شان، منزلت و مرجعیت معلم را در کشور سر جای خود بگذاریم؟، توضیح داد: من سال ۱۳۷۰ معلم شدم، آن روز هم مثل امروز حقوق معلمان نسبت به سایر مشاغل کمی پایین تر بود اما منزلت معلم خیلی بیشتر از امروز بود. درست است رسانه اما و برخی تلاش کردند موارد دیگر را جایگزین معلم کنند اما زمان نشان داد معلم خوب جایگزین ناپدیر است، معلم خوب متناسب با آینده، دانش آموز را تربیت می کند.

صحرایی خاطرنشان کرد: یک روزی معلمان بعنوان محبوب ترین و مرجع ترین اقشار در صدر پیمایش های اجتماعی در مورد جایگاه اقشار بودند اما امروز کسانی مرجعیت پیدا کردند که در دو چیز یعنی معرفت و دانش یا محروم اند و یا کم دارند. از رسانه توقع داریم نگذارد مرجع معرفتی جامعه تغییر کند. یک جریانی در جهان اتفاق افتاده است که مرجعیت ها را تغییر دهد. اگر به کودک و نوجوان مرجع خوب ندهیم، او نمادی پیدا می کند که بعدها هرچه ما در مدرسه تلاش نماییم نمی توانیم آنرا اصلاح نماییم.

وزیر آموزش و پرورش در قسمت دیگر سخنان خود در رابطه با اهمیت کار خبرنگاران خطاب به خبرنگاران حاضر در جمع تصریح کرد: روز خبرنگار از چند جهت روز محترمی است. اول این که شما بزرگواران نمی گذارید حقیقت پنهان بماند و از این حیث کار خبرنگار و روشنگری او متمایز و متفاوت می باشد. اگر این کار با نیت اصلاح و بهبود صورت گیرد به نظرم قدر و قیمت ندارد و نمی توان بر روی آن قیمت گذاری کرد. چونکه خبرنگار با جسارت دنبال حقیقت یک پدیده ای و برای حل مشکل آغاز به کار می کند و چنین فردی به تمام معنا ایثارگر است و وطن خویش را دوست دارد.

وی با اشاره به اینکه من خویش را قابل مقایسه با خبرنگاران نمی دانم چونکه چنین جسارت، شجاعت، از خود گذشتگی و وقت خویش را فدای هدف کردن در هر کسی دیده نمی گردد، اضافه کرد: دیگر جهت اهمیت کار خبرنگاری اینست که کار خبرنگاری در جهت تکریم یک حقیقت است؛ آن حقیقت هم دانایی است و اگر دانایی بعنوان یک حقیقت توسعه یابد رشد آن جامعه شکل می گیرد.
صحرایی اظهار داشت: دوست دارم یک روزی در ۱۷ مرداد، پس از گرامی داشت شهدای خبرنگار و خبرنگاران، یک جلسه ای گذشته شود و در آن گفته شود که اگر خبرنگاران نبودند ما چه صدمه هایی می دیدیم. ااگر خبرنگاران حقایقی را نشان نمی دادند و ماجرا را هویدا نمی کردند چه می شد؟. یک بعد ریشه سلامت جامعه خبرنگاران هستند و دستگاهی که اجازه دهد خبرنگاران راحت به آن رفت و آمد کنند، اعتماد به نفس دارد چونکه اگر اشکالی را خبرنگار پیدا نکند آن اشکال به چالش و بحران تبدیل می شود.




منبع:

1402/05/18
22:54:46
5.0 / 5
249
تگهای خبر: آموزش , اجرا , دستگاه , رمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر