نمایشگاه مجازی کتاب با فرمول جدید تخفیف ها

نمایشگاه مجازی کتاب با فرمول جدید تخفیف ها کنکور هنر: برای همه خریداران کتاب در هفتمین نمایشگاه کتاب تهران تخفیف ۲۵ درصدی، شامل ۱۵ درصد تخفیف ناشر و ۱۰ درصد یارانه خرید کتاب (تا سقف دو میلیون تومان) درنظر گرفته شده است.


به گزارش کنکور هنر به نقل از خبر آنلاین به نقل از مهر، در آستانه برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران، جزئیات در ارتباط با نحوه اختصاص یارانه، میزان تخفیف ها و سازوکار پشتیبانی از خریداران و ناشران داخلی و خارجی اعلام گردید.
بنا بر اعلام ابراهیم حیدری؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، کتاب های ناشران داخلی که از شروع سال ۱۴۰۰ انتشار یافته باشند، در این رویداد با مجموع ۲۵ درصد تخفیف به مخاطبان عرضه می شوند. این میزان تخفیف از دو بخش تشکیل شده است؛ ۱۵ درصد سهم ناشر و ۱۰ درصد نیز بعنوان یارانه از جانب معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت می شود.
همین طور برای تمامی خریداران، سقف خرید تا دو میلیون تومان با اعمال تخفیف کامل ۲۵ درصدی محاسبه می گردد. در صورتیکه میزان خرید از این سقف فراتر رود، برای بخش اضافه تنها تخفیف ۱۵ درصدی ناشر درنظر گرفته می شود. به این صورت که دومیلیون تومان آن شامل ۲۵ درصد تخفیف شده و از دو میلیون تا هر مبلغ دیگری تخفیف ۱۵ درصدی در نظر گرفته می شود.
در بخش کتاب های ناشران خارجی نیز سیاستهای متفاوتی برای پشتیبانی از خریداران اعمال شده است. بر این اساس، آثار انتشار یافته در سالهای ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ با ۱۰ درصد تخفیف ناشر و ۱۰ درصد یارانه عرضه می شوند. کتاب های انتشار یافته در بازه زمانی ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ نیز مشمول ۲۵ درصد تخفیف بهمراه ۱۰ درصد یارانه خواهند بود. همین طور آثار چاپ شده بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۲ با ۵۰ درصد تخفیف ناشر در اختیار مخاطبان قرار می گیرند.
طبق اعلام برگزارکنندگان، همکاری با شرکت ملی پست ایران در این دوره نیز ادامه می یابد و بر این اساس، ارسال تمامی بسته های خریداری شده در نمایشگاه مجازی کتاب به تمام کشور به شکل رایگان صورت می گیرد.
مسؤلان برگزاری این رویداد فرهنگی هدف از طراحی نظام یارانه ای و تخفیفی را ایجاد دسترسی عادلانه تر برای تمامی مخاطبان عنوان کرده و تاکید کرده اند که این سازوکار با هدف بهره مندی برابر دوست داران به کتاب در تمام کشور و همین طور پشتیبانی از استمرار فعالیت ناشران در شرایط اقتصادی موجود تدوین شده است.
بنا بر اعلام برگزارکنندگان، اولین رویداد کلان فرهنگی بعد از جنگ رمضان، از ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ شروع شده و تا دوم خرداد همان سال ادامه می یابد.

منبع:

1405/02/22
12:11:25
0.0 / 5
7
تگهای خبر: آنلاین , راه , ساز , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر

با کنکور هنر، دکترای هنر را به حقیقت تبدیل کنید! راهنمای طلایی دکترای هنر!