۶ و نیم درصد مدارس کشور تخریبی است

۶ و نیم درصد مدارس کشور تخریبی است به گزارش کنکور هنر رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به عملکرد خیرین مدرسه ساز و سازمان نوسازی در موضوع مدارس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی اظهار داشت: حالا میانگین مدارس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی به 19.2 درصد کاهش یافته؛ این آمار در سال 84 حدود 70 درصد و در سال 95 حدود 30 درصد بود. از آمار 19.2 درصدی، حدود 6.5 درصد مربوط به مدارس تخریبی است و نشان میدهد که دغدغه های ما در این عرصه کم شده است.


به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، مهراله رخشانی مهر در همایش تکریم خیرین مدرسه ساز خارج از کشور با اشاره به میزان مشارکت خیرین مدرسه ساز اظهار داشت: میزان مشارکت خیرین طی سالهای ۹۲ تا ۹۶ ثابت بود و از سال ۹۶ رشد تصاعدی به خود گرفت تا سال ۹۹ که به بالای ۳۰۰۰ میلیارد تومان افزوده شد.
وی ادامه داد: طرح آجر به آجر نیز طی دوسال اخیر به اجرا درآمده و مشارکت دانش آموزان و عموم مردم با کمک های خرد از ۱۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان را اجرا کردیم و یک میلیون و ۱۱۷ هزار نفر در سال قبل در این طرح مشارکت کردند. امسال نیز پویش ملی به رنگ مدرسه طراحی و اجرا شد که بنا شده دانش آموزان نقاشی هایی در موضوع درس تهیه و ارسال نمایند که جوایزی به آنها اهدا می شود. ۳۵ هزار دانش آموز نقاشی های خودرا ارسال کرده اند که به ازای آنها مدارسی ایجاد می شود و به خوبی درحال پیشرفت است.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به عملکرد خیرین مدرسه ساز و سازمان نوسازی در موضوع مدارس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی اظهار داشت: حالا میانگین مدارس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی به ۱۹.۲ درصد کم شده است. این آمار در سال ۸۴ حدود ۷۰ درصد و در سال ۹۵ حدود ۳۰ درصد بود. از آمار ۱۹.۲ درصدی، حدود ۶.۵ درصد مربوط به مدارس تخریبی است و نشان میدهد که دغدغه های ما در این عرصه کم شده است.
وی ادامه داد: ما امروز دغدغه مدارس سنگی را داریم که حدود ۴۰۰۰ مورد است؛ مدارس یک کلاسه با جمعیت زیر ۱۵ نفر تعداد دانش آموزانش در طول سال متغیر است چون عمدتاً از عشایر هستند. مسئله مدارس یکجانشین را حل کرده ایم، اما این مدارس سنگی عمدتاً مدارس کوچ رو و عشایری هستند که باید برایشان تدبیری نماییم. باید با کمک خیرین تامین اعتباری کرده و آنها را جمع نماییم.
رخشانی مهر افزود: هرچند ممکنست این مدارس عمر کوتاهی داشته باشند و عشایر چندسال پس از آن منطقه عبور نکنند، با این وجود معتقدیم حق دانش آموز است که سقفی بالای سر داشته باشد ولو شده کانکس هایی را جایگزین نماییم که از خاصیت های مناسبی برخوردار باشند. عمده مدارس کم جمعیت و خالی از جمعیت مدارسی هستند که در این مناطق واقع شده اند.




منبع:

1400/07/17
20:02:06
5.0 / 5
582
تگهای خبر: اجرا , ساز , طراحی , كلاس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر