سازوكار مجلس برای نوسازی و مقاوم سازی مدارس روستایی و مناطق محروم

سازوكار مجلس برای نوسازی و مقاوم سازی مدارس روستایی و مناطق محروم نمایندگان مجلس شورای اسلامی منابعی به منظور توسعه عدالت آموزشی، نوسازی، مقاوم سازی و خرید تجهیزات برای مدارس روستایی و مناطق محروم و خوابگاه های دانش آموزی کمیته امداد امام خمینی (ره)، در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار دادند.


به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز (سه شنبه) مجلس و در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، بندهای (ح) و (ط) تبصره ۹ ماده واحده لایحه بودجه را بررسی نموده و آنرا به تصویب رساندند.
بر مبنای بند (ح) این تبصره؛ شرکت ها، بانک ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت مندرج در پیوست شماره (۳ )این قانون، مکلفند در اجرای تکالیف قانونی مربوط، حداقل چهل درصد (%۴۰ )از هزینه امور پژوهشی خود مندرج در آن پیوست را در مقاطع سه ماهه به میزان بیست و پنج درصد (%۲۵)به حساب خاصی نزد خزانه داری کل کشور واریز نمایند تا در جهت حل مسائل و مشکلات خود از راه توافقنامه با دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی شامل دولتی و غیردولتی و جهاد دانشگاهی و در چارچوب
طرح(پروژه) های کاربردی، عناوین رساله های تحصیلات تکمیلی، طرح(پروژه) های پسادکتری و طرح(پروژه)های تحقیقاتی دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی غیرشاغل به مصرف برسانند.
درصورت واریز نشدن وجوه مربوط در موعد مقرر توسط هر یک از شرکت ها، بانک ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، به خزانه داری کل کشور اجازه داده می شود رأساً مبلغ مربوط را از حساب آنها نزد خزانه برداشت کرده و آنرا به حساب خاص مبحث این بند واریز نماید. این مبالغ برای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی و جهاد دانشگاهی مازاد بر درآمد اختصاصی پیشبینی شده آنها در این قانون محسوب و عیناً بعد از تبادل توافقنامه توسط آنها با سازمان برنامه و بودجه کشور و خزانه داری کل کشور، توسط خزانه داری کل کشور به مؤسسات آموزش عالی یا پژوهشی و یا جهاد دانشگاهی طرف قرارداد برگشت داده می شود، به طوریکه تا آخر سال مالی کل مبلغ توافقنامه ها تسویه شود. اعتبارات مبحث این بند در دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی شامل دولتی و غیردولتی و فناوری و جهاد دانشگاهی در چارچوب قراردادهای مشخص هزینه می شود.
حداقل سهم قابل پرداخت به دانشجویان، پژوهشگران پسادکتری، دانش آموختگان پژوهشگر و نیروهای کارورز از مبلغ هر طرح(پروژه) شصت درصد(%۶۰ ) است. شرکت ها، بانک ها و مؤسسات مبحث این بند می توانند حداکثر تا ده درصد (%۱۰ )از مبلغ چهل درصد (%۴۰ )هزینه امور پژوهشی مذکور را از راه دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی شامل دولتی و غیردولتی وابسته به خود و جهاد دانشگاهی در چهارچوب آئین نامه اجرائی این بند هزینه کنند. وجوه مصرف نشده دستگاههای اجرایی به سال بعد منتقل می شود. سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به تخصیص صددرصد(%۱۰۰) این منابع اقدام و مهلت مصرف آنها آخر سال مالی بعد خواهد بود.
آئین نامه اجرائی این بند شامل ساز وکارهای مربوط، چگونگی مصرف و سایر موارد به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و همکاری وزارت خانه های امور اقتصادی و دارایی، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی بعد از ابلاغ این قانون تهیه می شود و به تصویب هیأت وزیران می رسد.
بر مبنای بند ( ط) تبصره ۹؛ در جهت تحقق ماده(۷۸ )قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۲ )و در جهت اجرای اصل سی ام(۳۰ )قانون اساسی، آستان قدس رضوی و آن دسته از مؤسسات و بنگاه های اقتصادی زیرمجموعه نیروهای مسلح و ستاد اجرائی فرمان حضرت امام(ره) به استثنای مواردی که إذن ولی فقیه در خصوص عدم پرداخت مالیات و یا نحوه تسویه آنرا دارند، موظفند نسبت به واریز مالیات خود به خزانه مبحث ردیف ۱۱۰۱۱۲ اقدام نمایند معادل درآمد واریزی از محل ردیف ۵۵ -۵۳۰۰۰۰ جدول شماره(۹ )این قانون، به منظور توسعه عدالت آموزشی، نوسازی، مقاوم سازی و خرید تجهیزات برای مدارس روستایی و مناطق محروم و خوابگاه های دانش آموزی کمیته امداد امام خمینی (ره) در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می گیرد.




منبع:

1399/12/14
13:04:13
0.0 / 5
1102
تگهای خبر: آموزش , اجرا , پژوهش , تحصیل
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر