پیشبینی حضور سالانه ۲۰۰۰ سرباز طلبه در آموزش و پرورش

پیشبینی حضور سالانه ۲۰۰۰ سرباز طلبه در آموزش و پرورش به گزارش كنكور هنر مشاور عالی  وزیر آموزش و پرورش با اشاره به راه اندازی مدارس امین بعنوان طرحی موفق اظهار داشت: در این شرایط حساس كه مدارس تعطیل شده نباید، بحث تربیت تعطیل شود و بنابراین تصمیم گرفته شد، محتوای تربیتی از جانب حوزه آماده شود و در عین حال این مبلغین هم در فضای «شاد» با دانش آموزان در ارتباط باشند.


به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، دبیر ستاد همکاریها در نشست با مدیران استانی حوزه های علمیه که با حضور حجت الاسلام والمسلمین ملکی قائم مقام مدیرحوزه های علمیه در امور استانها در بستر فضای مجازی و به صورت ویدئو کنفرانس در سالن مرحوم آیت الله حائری حوزه علمیه قم برگزار شد، ضمن تاکید بر همکاری و تعامل با نهاد حوزه در عرصه تعلیم و تربیت اظهار داشت: ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش همه تلاشش ایجاد همکاری با حوزه است، چون که حوزه علمیه از نهادهای موفق و اثر گذار در عرصه تعلیم و تربیت است.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش با اشاره به دومین سال اجرای برنامه پنج ساله همکاریها اضافه کرد: این برنامه دارای خصوصیت و جامعیت است که همچون نیاز سنجی در عرصه پژوهشی، نیاز سنجی در عرصه آموزشی، تدوین و نقد کتاب های آموزش و پرورش است. در اینباره تابحال درصد قابل توجهی از کتابهای آموزش و پرورش از جانب حوزه مورد بررسی و نقد قرار گرفته است.
مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: خصوصیت دیگر برنامه ۵ ساله، نیاز سنجی در عرصه نیروی انسانی با حضور روحانیون توانمند در مدارس آموزش و پرورش، راه اندازی مدارس علوم معارف اسلامی و... است.
وی با بیان این که در این برنامه بیش از۴۰ طرح پیشبینی شده، اظهار نمود: بخشی از این برنامه ها در ارتباط با تدوین کتاب، بخشی هم در ارتباط با مدیریت استانها است که باید در استانها اجرایی شود و در همین مورد سال جاری دومین سال تحصیلی است که برنامه های استانی در حال اجراست.
حاجیان زاده با بیان این که برای مدیریت استانها ۲۰ برنامه در نظر گرفته شده گفت؛ لازم است حوزه علمیه پیشران اجرای آن گرچه بخشی از این برنامه ها هم به عهده آموزش و پرورش است که مجری آن می باشد و در این مورد هم همکاری حوزه را می طلبد.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش اضافه کرد: از دیگر طرح های برنامه ۵ ساله، راه اندازی مدارس علوم و معارف اسلامی است. این گونه مدارس سابقه دیرینه داشته که تحت عنوان مدارس هدی و مطهری فعالیت می کردند و الان ۲۰۰ مدرسه به این صورت وجود دارد و امروز ۲۵ هزار نفر متقاضی در این مدارس هستند که تنها ۵ هزار نفر وارد این مدارس شدند.
مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش اظهار نمود: باید تلاش کرد، شرایطی از جانب حوزه های علمیه فراهم گردد تا مدارس علوم و معارف اسلامی توسعه یابند.
وی بیان نمود: هدف از راه اندازی این مدارس، آشنا کردن دانش آموزان با حوزه علمیه است، چون که این مدارس بعنوان مدارس پیش حوزوی می باشند و مهمترین خصوصیت آن آشنایی دانش آموزان با معارف دینی است. پیشبینی شده است در هر استانی یک تا دو مدرسه به نام معارف اسلامی از جانب حوزه راه اندازی شود.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش اضافه کرد: مساله دیگر طرح خرید خدمت آموزشی است. این طرح در برنامه جدید آموزش و پرورش به مدارس این وزارت خانه، ابلاغ گردید و مدارس موظف اند از خدمات حوزه استفاده کنند.
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش اظهار نمود: الان ۶ هزار مبلّغ طرح هجرت در استانها وجود دارند و آموزش و پرورش می تواند از مبلغین توانمند در بحث مدارس آموزش و پرورش بهره ببرد. این مساله هم می تواند مورد توجه دو نهاد قرار گیرد و مبلغین توانمند مورد گزینش قرار گیرند و امکان دارد این تعداد به ۱۵۰۰ نفر برسد.
وی بیان نمود: طرح سومی که در برنامه ۵ ساله در طراحی شده است، در مورد طلاب وظیفه است. چند سالی است این طرح در آموزش وپرورش در جریان است. در گذشته ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش شدند و پیشبینی شده سالی ۲۰۰۰ نفر از طلاب بعنوان امریه وارد آموزش و پرورش شوند. تابحال این مساله با همکاری حوزه صورت گرفته است.
حاجیان زاده اظهار داشت: در اینباره باید مسائلی چون آموزش کار با کودک، نوجونان، نظارت بر فعالیت ها از جانب مرکز مدیریت حوزه های علمیه و... به طلاب وظیفه عرضه شود.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش اضافه کرد: نکته ای که درباره این دست از افرادی که دو سال در مدارس آموزش و پرورش بعنوان امریه حضور داشته و تجربه کسب کردند، توجه کرد، این است که حوزه علمیه آنها را ترغیب به حضور در مدارس آموزش و پرورش کند، این درخواست و علاقه آموزش و پرورش از حوزه علمیه است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش اظهار نمود: مساله دیگر که بعنوان طرح موفق از جانب حوزه انجام گرفته، راه اندازی مدارس امین است و در این شرایط حساس که مدارس تعطیل شده نباید، بحث تربیت تعطیل شود و بنابراین تصمیم گرفته شد، محتوای تربیتی از جانب حوزه آماده شود و در عین حال این مبلغین هم در فضای «شاد» با دانش آموزان در ارتباط باشند.




منبع:

1399/07/19
20:43:16
5.0 / 5
1614
تگهای خبر: اجرا , پژوهش , تحصیل , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر