معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش كردستان:

آموزش دانش آموزان روستایی با بهره بردن از روش های مختلف در حال پیگیری است

آموزش دانش آموزان روستایی با بهره بردن از روش های مختلف در حال پیگیری است كنكور هنر: كردستان معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش كردستان از پیگیری آموزش دانش آموزان روستایی با بهره گیری از روش ها و شیوه های مختلف در این استان آگاهی داد.


صدیقه عبدالهی امروز( 20 فروردین) با اعلان اینكه در شرایط كنونی كه مدارس گرفتار تعطیلات اضطراری شده اند با تلاش و برنامه ریزی مدیران و روسا، معاونین آموزشی و معلمان، آموزش دانش آموزان استمرار پیدا كرد و با بهره گیری از فضای مجازی اقدامات باارزش و كوشش های موفقیت آمیز صورت گرفت كه از زحمات كلیه همكاران تلاشگر تشكر و قدر دانی می شود.
وی ادامه داد: با توجه به این كه از جانب وزارت در كنار آموزش های تلویزیونی، شبكه اجتماعی دانش آموزان نیز در حال آماده شدن است تا در فضای اختصاصی كه متعلق به آموزش و پرورش است، جریان آموزش مدیریت شود، گفت: مقرر بود از ۱۶ فروردین جاری فعالیت شبكه آغاز شود كه به سبب مشكلات فنی، راه اندازی آن به تعویق افتاد، كه لزوم دارد به همكاران اطلاع رسانی شود تا روند آموزش های مجازی خودرا به روشی كه تابحال انجام داده اند، ادامه دهند.
عبدالهی نكته دیگر حایز اهمیت را ارتباط مستمر معلمان بادانش آموزان و تداوم جریان یادگیری و تعیین تكالیف مهارت محور و بازخورد آن به دانش آموزان توسط معلمان عنوان و اشاره كرد: باید همكاران را تشویق نماییم تا با ارائه آموزش های خلاقانه و متنوع، جذابیت تدریس و آموزش ها را بالا ببرند.
وی ادامه داد: از طرفی انتظار می رود كه مدیران مدارس نیز بر عملكرد معلمان و دانش آموزان نظارت داشته باشند و همكاران ادارات نیز خصوصاً در حوزه آموزش بر استمرار پروسه آموزش مدارس نظارت داشته باشند و اقدامات را دنبال كنند.
معاون آموزش ابتدایی استان كردستان، با اعلان اینكه دغدغه اصلی ما آموزش دانش آموزان مدارس روستایی است كه به آموزش های مجازی دسترسی ندارند، اظهار داشت: انتظار می رود راهبران آموزشی و تربیتی، میزان بهره مندی دانش آموزان روستایی از محتوای تولیدی استان را رصد و زمینه ارتباط معلمان با دانش آموزان را به شیوه های ممكن فراهم آورند، تا با ارائه تكالیف مهارتی به دانش آموزان و دادن بازخورد های مناسب اطمینان حاصل نماییم كه هیچ دانش آموزی از دسترسی به آموزش محروم نباشند.
وی ادامه داد: اقدام دیگری كه می توانیم برای روستاهایی كه به شبكه آموزش دسترسی ندارند، انجام دهیم، این است كه تدریس دروس شبكه آموزش را بر روی لوح فشرده تكثیر و در اختیار دانش آموزان قرار دهیم.
عبداللهی اظهار داشت: اقدام دیگر برای دانش آموزان روستایی، تهیه بسته های آموزشی مكتوب در چارچوب درسنامه های آموزشی خود آموز به صورت گام به گام و به زبان ساده در چارچوب مثال های ساده و روان دروس برای دانش آموزان ارائه شود و در هر قسمت دانش آموز به صفحه كتاب درسی ارجاع داده شود.
معاون آموزش ابتدایی استان بیان كرد: هر شهرستان با كمك راهبران آموزشی و تربیتی و گروه های آموزشی تا اختتام فروردین ۹۹ درسنامه های آموزشی را تدوین و در اول اردیبهشت توسط راهبران و معلمان داوطلب حضو را با رعایت موازین بهداشتی تحویل دانش آموزان دهند.
وی اظهار داشت: در مدارس روستایی هم حفظ ارتباط مستمر معلمان با دانش آموزان با نظارت راهبران مورد انتظار است.
عبداللهی اشاره كرد: در ضمن مدیر آموزگاران هم می توانند با ارتباط با خانواده ها از ظرفیت افراد با سواد خانواده دانش آموزان در استمرار پروسه آموزش استفاده كنند.
معاون آموزش ابتدایی استان كردستان در ادامه اختصاص چند مدرسه شهری برای معلمان روستایی برای تولید محتوای آموزشی، ایجاد یك مركز تخصصی با حضور سرگروه های درسی جهت پاسخ گویی به سوالات دانش آموزان در طول هفته به صورت تلفنی، بارگذاری فیلم آموزشی بر روی سایت شهرستان ها و مناطق، با ایجاد سامانه آموزش مجازی را از دیگر اقدامات عنوان نمود.




منبع:

1399/01/22
13:29:13
5.0 / 5
3304
تگهای خبر: تخصص , تلویزیون , داوطلب , راه اندازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر