رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی مطرح كرد؛
كمبود 210 مدرسه استثنایی در كشور
به گزارش كنكور هنر ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینكه فضای آموزشی استاندارد برای دانش آموزان استثنایی بیشتر از 22.5 متر است، اظهار نمود: هم اكنون این سرانه در كشور 10مترمربع است و برای رسیدن به سرانه مطلوب، 210 مدرسه استثنایی نیاز است.
سیدجواد حسینی در گفت و گو با ایسنا درباب اینكه چه تعداد دانش آموز بازمانده از تحصیل در كشور وجود دارد، عنوان كرد: طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی در كشور كه آموزش و پرورش استثنایی متولی آن است، از سال 1372 شروع شد كه 1.5 درصد دانش آموزان را تحت پوشش قرار می داد.
وی افزود: حالا این طرح در امسال، 98 درصد دانش آموزان و 50 درصد پیش دبستانی ها را تحت پوشش دارد. دانش آموزان در چارچوب یكی از گروه های هفت گانه شناسایی شده اند و برای تمام آنان امكان آموزش را فراهم نموده ایم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اضافه كرد: این آموزش ها در چارچوب آموزش استثنایی با 1600 مدرسه، آموزش تلفیقی- فراگیر در چارچوب 14 هزار مدرسه پذیرا و 500 مدرسه پشتیبان صورت گرفته است؛ بدین سبب می توان گفت هیچ دانش آموز عادی و استثنایی در سطح كشور نیست كه خواستار تحصیل باشد و آموزش و پرورش استثنایی و عادی، معلم و یا مدرسه برای تعلیم و تربیت آنها نداشته باشد. اگر كسی بازمانده از تحصیل است، یا شناسایی نشده است یا خود خانواده فرد نخواسته اند این اتفاق صورت گیرد.
كمبود 210 مدرسه استثنایی در كشور
وی با اشاره به اینكه سرانه فضای آموزشی استاندارد برای دانش آموزان استثنایی بیشتر از 22.5 متر است، اظهار نمود: هم اكنون در كشور 10متر فضای آموزش برای این دانش آموزان برقرار است كه برای رسیدن به سرانه مطلوب، 210 مدرسه استثنایی دیگر لازم است كه شروع این كار چندی پیش در بخش فشافویه استان تهران شروع شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور درباب جذب و به كارگیری كادر توانبخشی، اشاره كرد: تعلیم و تربیت دانش آموزان استثنایی در كشور به صورت تیمی است كه 864 نیروی توانبخشی شامل گفتاردرمانی، بینایی سنجی، بازی درمانی هم اكنون مشغول به خدمت هستند. همین طور به جهت اینكه بتوانیم به صورت استاندارد به دانش آموزان مباحث آموزش را ارائه نماییم، در طرح آمایش سرزمینی 800 نیروی دیگر جذب خواهیم كرد.
دانشگاه فرهنگیان توان پرورش نیروی توانبخشی را ندارد
حسینی اضافه كرد: با توجه به این كه دانشگاه فرهنگیان توان پرورش نیروی توانبخشی را ندارد و این ظرفیت در دانشگاه های بهزیستی و علوم پزشكی موجود است. بوسیله ماده 28 و خصوصا به صورت مشترك با آن دانشگاه ها به پرورش نیروی توانبخشی خواهیم پرداخت؛ برای اینكه نیروی توانبخشی كه وارد آموزش و پرورش می شود در كنار صلاحیت دانشی، صلاحیت های حرفه ای و تربیتی را نیز باید دارا باشد.
منبع: كنكور هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب