ارسال 114هزار پیامك به خانواده ها برای پاسخ به چرایی ترك تحصیل كودكشان
به گزارش كنكور هنر مدیركل دفتر امور صدمه های اجتماعی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی از عزم جدی این وزارتخانه برای شناسایی و بازگشت به تحصیل كودكان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش و پرورش اطلاع داد.
به گزارش كنكور هنر به نقل از ایسنا، احمدرضا پرنده در مسافرت به چهارمحال و بختیاری كه با هدف بررسی وضعیت این استان در حوزه صدمه های اجتماعی صورت گرفت، در مورد بازگشت به تحصیل كودكان اظهار داشت: معاونت رفاه به منظور جلوگیری از فقر آموزشی، طرح شناسایی كودكان بازمانده از تحصیل را بعنوان یكی از برنامه های محوری در دستور كار قرار داده است.
وی با بیان این كه به منظور اجرای این طرح، لیست كودكان بازمانده از تحصیل از وزارت آموزش و پرورش دریافت و سپس در پایگاه اطلاعات ایرانی ها مورد بررسی قرار گرفت، خاطرنشان كرد: با همكاری خوب سازمان ثبت احوال كشور، كد ملی سرپرست خانوار این كودكان احصاء و با كمك وزارت ارتباطات شماره تماس این خانوارها دریافت شد.
مدیركل دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی تصریح كرد: به منظور شناسایی این كودكان و بررسی علل بازماندگی از تحصیل، ابتدا ۱۱۴ هزار پیامك از جانب این وزارتخانه برای خانواده ها ارسال شد كه حدود ۱۱ هزار از خانوارها پیامك را پاسخ دادند.
وی در مورد خانوارهایی كه پاسخ پیامك را نداده اند، تصریح كرد: از راه برقراری تماس تلفنی با تك تك این خانوارها و همینطور رفتن به درب منازل آنان به دنبال شناسایی علل بازماندگی از تحصیل كودكان این خانوارها هستیم تا از راه حمایتهای لازم از جانب وزارت متبوع و موسسات خیریه بتوانیم آن دسته از كودكانی كه امكان فرا گرفتن آموزش را دارند به چرخه تحصیل بازگردانیم.
مدیركل دفتر امور صدمه های اجتماعی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اضافه كرد: البته بررسیها در سنوات قبل نشان داده است یكی از علل مهم بازماندگی از تحصیل معلولیتهاست؛ همینطور دلایلی همچون دوری از مدرسه، مسایل فرهنگی، فقر، دو زبانه بودن و مشكلات خانوادگی هم از دیگر علل بوده است.
به گزارش مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی، پرنده تصریح كرد: وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی با استفاده از ظرفیت كلینیكها، مراكز توانبخشی و مددكاران اجتماعی هم اكنون با رفتن به درب منازل كودكان بازمانده از تحصیل در حال شناسایی علل و كمك به بازگشت به تحصیل كودكان است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب