یك نفر از هر پنج عضو هیات علمی دانشگاهها مقاله می نویسد

یك نفر از هر پنج عضو هیات علمی دانشگاهها مقاله می نویسد كنكور هنر: ساری - دبیر كمیسیون كشاورزی و منابع طبیعی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف ) از وضع موجود تحقیق و پژوهش در دانشگاهها گله كرد و اظهار داشت: از هر پنج عضو هیات علمی دانشگاهها تنها یك نفر در رزومه كاری و دانشگاهی خود نوشتن مقالات علمی را دارد.


به گزارش كنكور هنر به نقل از ایرنا، بهزاد قره یاضی روز دوشنبه در آیین شروع سال تحصیلی دانشجویان جدید دانشكده كشاورزی و منابع طبیعی ساری آمار اعضای هیات علمی دانشگاهها را 150 هزار نفر اعلام نمود.
وی اظهار داشت: با وجود كم كاری اعضای هیات علمی در نگارش و تهیه مقالات علمی، اما همان تعداد محدود اعضای هیات علمی نگارنده مقالات جور بقیه اعضا را می كشند و تعداد بیشتری مقاله می نویسند.
قره ریاضی جایگاه دانشگاههای كشور در نگارش مقاله و انتشار جهانی آن را مرهون قلم 20 درصد اعضای هیات علمی دانست و توضیح داد: عملكرد خوب و درخشان برخی اعضای هیات علمی برای این منظور سبب شده تا ایران در زمینه تهیه تعداد مقالات در رتبه 16 جهان قرار گیرد.
رئیس انجمن ایمنی زیستی كشور با بیان این كه اعضای هیات علمی دانشگاههای ایران سالانه 50 هزار عنوان مقاله علمی در مجامع مختلف علمی در سطوح مختلف عرضه می كنند، اظهار داشت كه تركیه بعد از ایران دومین كشور منطقه در این زمینه است كه دانشگاهیانش سالانه 400 هزار عنوان مقاله می نویسند.
قره یاضی اظهار داشت: علاوه بر افزایش تعداد مقالات، تعداد ارجاع به مقالات ایران و مبنا قرار دادن این مقالات هم افزایش یافته است كه این نشان دهنده كیفی شدن مقالات است.
وی استفاده از تمامی ظرفیت اعضای هیات علمی برای نگارش و تدوین مقالات را خواهان شد و اضافه كرد: با پیاده كردن سیاست هایی همچون عدم ارتقای پایه علمی اساتید در صورت عدم عرضه مقاله می تواند این مساله را جبران كند.
قره یاضی از مقوله فروش رساله بعنوان صدمه جدی به مقوله علم اندوزی در ایران نام برد و اظهار داشت: بنابراین می بینیم رساله های یكسان در جلسات دفاع دانشجویان عرضه می گردد كه مبین مساله كپی پیس و فروش رساله هاست.
وی خواهان برخورد جدی با فروش رساله و آخر دادن به این معضل شد و اضافه كرد: در این صورت می توان امید داشت كه رساله های واقعی و علمی از درون جلسات دفاع دانشجویان خارج شود.
دبیر كمیسیون كشاورزی و منابع طبیعی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با تاكید بر اینكه ایران همچنان راه علم اندوزی و پیشتازی در این عرصه را همچون قرن های گذشته ادامه داده است، اظهار داشت: ایران بر روی خاكستر و باقی مانده دانش اساتید و دانشمندان گذشته نشسته نیست و همچنان مسیر پیشرفت علم و دانش در این دوران هم جریان دارد.
رئیس دانشگاه كشاورزی و منابع طبیعی ساری هم در این مراسم اظهار داشت كه این دانشگاه 45 ساله با وجود محدودیت های مالی و امكانات توانسته به وظیفه خود یعنی پروراندن نیروهای تخصصی در حوزه های كشاورزی بپردازد.
اسدالله تیموری افزود كه این دانشگاه در 35 سال اخیر 144 نفر از فارغ التحصیلانش بعنوان عضو هیات علمی دانشگاهها و مراكز پژوهشی كشور و جهان مشغول فعالیت هستند.
در سال تحصیلی جدید حدود 700 دانشجوی جدید برای مقاطع كارشناسی، كارشناسی ارشد و دكتری سال تحصیلی خویش را در دانشگاه كشاورزی و منابع طبیعی ساری آغاز كردند.
2096/1654


1397/07/09
22:11:15
5.0 / 5
5009
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر