15 كارگروه در دانشگاه شیراز برای ارتباط با جامعه و صنعت تشكیل شد

15 كارگروه در دانشگاه شیراز برای ارتباط با جامعه و صنعت تشكیل شد كنكور هنر: شیراز- مدیر دفتر امور فناوری و طرح های كاربردی دانشگاه شیراز اظهار داشت: 15 كارگروه تخصصی اعضای هیات علمی دانشگاه شیراز برای ارتباط با جامعه و صنعت در حوزه های مختلف تشكیل شد.


سید فخرالدین افضلی سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: این كارگروه های تخصصی در زمینه های انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی، فناوری های نوین، فناوری اطلاعات، آب، خشكسالی و بلایای طبیعی، ملاحظات امنیتی و دفاعی، هوا فضا، محیط زیست و منابع طبیعی، گرد و غبار، فرسایش خاك و رسوب، سلامت، گیاهان و فرآورده های دارویی و تجهیزات پزشكی و كشاورزی و امور دام و صنایع تبدیلی (زراعت، اصلاح نبات، باغبانی، تغذیه، خاك، آب، ترویج) است.
وی ادامه داد: این كارگروه ها همینطور در حوزه های هنر و معماری، گردشگری و صنایع دستی، صدمه های اجتماعی، مطالعات زنان، تبلیغات، رسانه، آموزش و ترویج، خدمات حقوقی، قضایی، بازرگانی، اقتصادی، مدیریتی، حمل و نقل، عمران و توسعه روستایی و... تشكیل شده است.
مدیر دفتر امورفناوری و طرح های كاربردی دانشگاه شیراز اظهار داشت: این كارگروه های تخصصی با هدف تسهیل ارتباط موضوعی دانشگاه با بخش های مختلف جامعه و افزایش اثربخشی دانشگاه در حل معضلات و مشكلات صنعت تشكیل شده است.
افضلی اضافه كرد: از دیگر اهداف تولید این كارگروه های تخصصی، می توان به توسعه مشاركت اعضای هیات علمی و سوق دادن بیش از پیش فعالیت های پژوهشی دانشگاه در جهت رفع مشكلات صنعت و جامعه اشاره نمود.
وی ادامه داد: گردآوری، ثبت، اطلاع رسانی و ترویج تجارب و دستاوردهای موفق صنعت، دانشگاه و پژوهشگاه های كشور در ارتباط با صنعت و جامعه و شناسایی و تبدیل مسایل و مشكلات صنعتی به مسایل علمی در جهت درك مشترك دانشگاه و جامعه (صنعت) از مسایل یكدیگر در جهت توسعه این ارتباط از دیگر اهداف تشكیل این كارگروه های تخصصی است.
مدیر دفتر امورفناوری و طرح های كاربردی دانشگاه شیراز بررسی پروژه های درخواست شده از صنعت و انتخاب پژوهشگران مرتبط برای انجام آنها، برگزاری نشست های منظم برای تعامل صنعتگران و دانشگاهیان، تعریف رساله های بین رشته ای در جهت حل مشكلات جامعه با جلب حمایت و تعامل با جامعه ؛ عرضه سخنرانی های عملیاتی و نشست های تخصصی بین رشته ای و شناسایی، بحث و بررسی مشكلات جامعه و صنعت در كارگروه ها و پیشنهاد پروژه را از دیگر مزایای تولید كارگروه های تخصصی برشمرد.
وی ادامه داد: این كارگروه ها در ارتباطات بین المللی و دیپلماسی علمی موثر است و تبادل دانش علمی و تجربیات فنی با متخصصان صنایع با استفاده از اقامت در كارخانجات یا صنایع، برگزاری جلسات هم اندیشی و تحلیل پروژه ها، امكان تولید نشست ها، همایش ها، كارگاه های آموزشی و همینطور برگزاری بازدیدها و تورهای صنعتی را به دنبال دارد.
مدیر دفتر امورفناوری و طرح های كاربردی دانشگاه شیراز با اشاره به این كه فعالیت كارگروه های تخصصی می تواند در به كارگیری توان اعضای هیات علمی در محورهای علمی اولویت دار استانی كمك شایانی كند، از برنامه ریزی مسئولان دانشگاه شیراز برای اختصاص امتیازات تشویقی برای مشاركت و فعالیت بیشتر اساتید در این كارگروه ها اطلاع داد و ابراز امیدواری كرد: این اقدام بتواند در شناسایی و رفع مشكلات جامعه توسط جامعه علمی دانشگاه شیراز موثر باشد.
9254/ 2027


1397/01/11
15:34:33
5.0 / 5
4678
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر