جزئیات برگزاری كلاس های مجازی بوسیله شبكه اجتماعی شاد

جزئیات برگزاری كلاس های مجازی بوسیله شبكه اجتماعی شاد كنكور هنر: سرپرست مركز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش جزئیات چگونگی برگزاری كلاس های مجازی بوسیله شبكه اجتماعی دانش آموزان «شاد» را تشریح نمود.


به گزارش كنكور هنر به نقل از ایسنا، مهدی شرفی در پنجمین گردهمایی مشترك اعضای شورای معاونین و مدیران كل استانی كه به صورت ویدئوكنفرانس برگزار شد؛ با تبریك شروع سال نو اظهار نمود: شبكه اجتماعی دانش آموزی«شاد»، دارای ۵بخش اصلی می باشدكه لازم است مدیران و معلمان مدارس در سراسركشور با آگاهی و توجه به این ۵بخش در آن وارد شده و كلاس های مجازی را تشكیل دهند.
وی ادامه داد: نخستین بخش از این شبكه اجتماعی دانش آموزی، سخت افزارها و سرورهایی با پهنای باند به شكلی است كه بتواند پاسخگوی حضور دانش آموزان و معلمان در مواقع ترافیك كار باشد.
شرفی افزود: بخش دوم شبكه اجتماعی دانش آموزی، بخش نرم افزارهایی است كه با همت زبده ترین مهندسان نرم افزاری كشور نوشته و در اختیار این وزارتخانه قرار گرفته است.
سرپرست مركز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بخش سوم شبكه شاد را بخش پیام رسان ها عنوان نمود و اظهار داشت: باتوجه به نقش پیام رسان ها در ایجاد كلاس درس مجازی برای دانش آموزان و با نظارت مدیران، پنج پیان رسان داخلی بطور داوطلبانه آمادگی خودرا برای حضور در شبكه شاد اعلام نموده اند كه لازم است مدیران مدارس یكی از این پیام رسان ها را در سامانه سناد انتخاب نموده و به معلمان و دانش آموزان خود معرفی كنند.
وی افزود: چهارمین بخش این شبكه اجتماعی دانش آموزی، سامانه پشتیبانی سناد است كه ثبت اطلاعات در این سامانه بسیار مهمست و مدیران باید توجه داشته باشند كه كلاس های درس و ورود معلم و دانش آموزان در كلاس تنها بر طبق اطلاعاتی كه در سامانه سناد ثبت شده است، امكان پذیر خواهد بود.
شرفی اظهار داشت: بخش پنجم شبكه اجتماعی دانش آموزی (شاد)، كاربران هستند و مدیران مدارس بعنوان مهم ترین كاربران این شبكه، لازم است صحت اطلاعات وارد شده در سامانه سناد را مورد بررسی قرار داده و بروزرسانی كنند و كلاس های درس را برمبنای معلم كلاس انتخاب و معرفی كنند.
به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی اشاره كرد: معلمان و دانش آموزان می توانند بوسیله پیام رسان انتخاب شده و با استفاده از كدملی خود كه قبلا توسط مدیران مدارس به سامانه سناد وارد شده است، وارد بخش اختصاصی خود شوند و در كلاس مجازی با نظارت مدیر مدرسه حضور داشته باشند.




منبع:

1399/01/08
23:35:06
5.0 / 5
3752
تگهای خبر: داوطلب , فناوری , كلاس , نرم افزار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر