آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان از ۱۱ روز دیگر

آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان از ۱۱ روز دیگر كنكور هنر: امتحانات نهایی دی ماه از دوم دی ماه شروع می شود و بیست وسوم همین ماه تمام می شود.


به گزارش كنكور هنر به نقل از ایسنا، امتحانات نهایی كلیه رشته های تحصیلی دوره های متوسطه (نظری، فنی و حرفه ای)، پیش دانشگاهی و پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه در دی ماه سال تحصیلی ۹۹ – ۱۳۹۸ از دوم دی ماه شروع می شود.
دانش آموزان پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه (روزانه، بزرگسالان، آموزش الكترونیكی و داوطلبان آزاد)، سال سوم متوسطه رشته های نظری شیوه نیمسالی- واحدی (بزرگ سالان، آموزش الكترونیكی و داوطلبان آزاد) سال سوم متوسطه رشته های فنی و حرفه ای و دوره پیش دانشگاهی (بزرگسالان، آموزش الكترونیكی و داوطلبان آزاد) باید در آزمون دروسی كه نهایی هستند شركت نمایند.
برنامه امتحانات نهایی دی ماه ۹۹-۹۸ را از اینجا مشاهده كنید.
دفترسلامت وتندرستی وزارت آموزش و پرورش سفارش های تغذیه ای برای دانش آموزان در زمان امتحانات دارد:
نحوه تغذیه در زمان امتحانات نقش مهمی در كارایی وعملكرد مغز دارد. در زمان امتحانات معمولا دانش آموزان گرفتار اضطراب و استرس می شوند. دراثر اضطراب واسترس میزان ترشح هورمون آدرنالین وكورتیزول دربدن افزایش می یابد كه به بدن كمك می نماید انرژی بیشتری برای مقابله با شرایط استرس داشته باشد.
با رعایت نكاتی در تغذیه روزانه می توان از استرس واضطراب پیشگیری كرد.
- مصرف مواد غذایی كافئین دار را محدود كنید. چای وقهوه و حتی برخی شكلات ها دارای كافئین هستند. كافئین بااینكه در كوتاه مدت سبب بیداری و تمركز حواس می شود، اما مصرف زیاد آن در طولانی مدت موجب برهم خوردن تمركز حواس و حتی كاهش یادگیری و در نتیجه افزایش استرس و اضطراب در فرد می شود.
- آبمیوه های صنعتی نیز به سبب داشتن شكر و مواد افزودنی مناسب نیستند. آبمیوه های صنعتی و نوشیدنی های شیرین به این علت كه انرژی زیادی را یك جا تخلیه و آزاد می كنند، استرس زا هستند. مصرف آبمیوه طبیعی وتازه كه در منزل تهیه می شود مناسب می باشد.
- مصرف روزانه دو تا سه واحد از گروه شیر و مواد لبنی (ماست، پنیر) كه حاوی ویتامین های گروه "ب " بویژه ویتامین ب۲، ب ۱۲ هستند و هم چنین مصرف روزانه پنج تا سه واحد از سبزی ها و دو تا چهار واحد از گروه میوه ها به نشاط دانش آموز كمك می نماید.
- مصرف آب، شیر و لبنیات تسكین بخش هستند و می توانند در كاهش استرس دانش آموزان موثر باشند. دانش آموزان بهتر است در موقع امتحان و استرس، از غذاهای سبك وزود هضم و غذاهایی كه انرژی شان به مرور آزاد می شود، استفاده كنند. غلات و موادی حاوی كربوهیدرات های پیچیده كه حاوی فیبر بیشتری هستند همچون نان های سبوس دار مثل نان سنگك و نان جو یافت می شود سبب كاهش استرس در افراد می شود.
- در روزهای امتحانات نباید وعده های غذایی را حذف نمود، به خصوص صبحانه در كنترل استرس نقشی اساسی دارد، برای اینكه در هنگام صبح، میزان ترشح كورتیزول به بیشترین حد خود می رسد و صبحانه سبب كنترل استرس می شود.
- سفارش می شود درایام امتحانات از مصرف غذاهای چرب وشور بویژه فست فودها خودداری شود، برای اینكه غذاهای چرب و شور دیرتر هضم می شوند و در شرایط استرس زا مانند ایام امتحانات، در كاركرد دستگاه گوارش اختلالاتی مانند ا سوءهاضمه و تهوع ایجاد می كنند. خوردن غذای چرب و سنگین پیش از امتحان سبب خواب آلودگی در جلسه امتحان می شود..
- مصرف انواع مغزها به سبب اینكه حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ وامگا ۶ و خیلی از املاح معدنی مثل آهن و روی هستند به یادگیری و تمركز حواس كمك می كنند. بعنوان میان وعده در روزهای امتحانات سفارش می شود از انواع مغزها استفاده گردد.




منبع:

1398/09/22
14:23:49
5.0 / 5
4580
تگهای خبر: تحصیل , دانشگاه , داوطلب , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر