ضرورت توسعه محافل قرآنی در مدارس

ضرورت توسعه محافل قرآنی در مدارس به گزارش كنكور هنر معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: امروز نیازمند مفسر قرآن در جمع فرهنگیان هستیم. نیازمندیم تا محافل قرآنی مدرسه ای را توسعه و ترویج دهیم و گام های ارزشمندی در جهت توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی برداریم.


به گزارش كنكور هنر به نقل از ایسنا، كاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان سراسر كشور در تالار شهر مشهد اظهار داشت: برگزاری محافل قرآنی را مرهون خون شهدایی هستیم كه شجاعانه در دفاع از كشور جنگیدند و امیدواریم بگونه ای زندگی نماییم تا مدیون آنان نشویم.
وی ضمن قدردانی از مسئولان برگزاركننده مسابقات قرآن فرهنگیان، اضافه كرد: امید است با رهنمودهای مقام معظم رهبری، وحدت و همدلی مسئولان و عنایات معصومین (ع) از بحران های كشورمان عبور نماییم و گام های مؤثری در جهت توسعه فرهنگ قرآنی برداریم.
وی افزود: این سوال پیش می آید كه نماز و قرآن چه اثراتی دارد كه خداوند از آن به ذكر نام برده است؟ نماز و قرآن را اگر در آیات و روایات بررسی نماییم دو اثر وضعی و تكوینی در زندگی ما دارد. اگر ما بخواهیم زندگی و جامعه ما بر مدار نظم و در راه هدایت قرار گیرد و مسیر درستی بپیماید باید چارچوب ها و قوانین قرآنی بر زندگی و جامعه ما حاكم شود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: چگونگی روابط خانوادگی، روابط والدین با فرزندان، مسائل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، روابط كاری، مسیر سلامت و همه ابعاد زندگی ما در قرآن آمده است و تنها راهی كه می توانیم به مسیر هدایت دست یابیم رعایت چارچوب های قرآنی در زندگی است.
كاظمی عنوان كرد: ما اگر بخواهیم دانش آموز قرآنی داشته باشیم پیش از آن باید معلم و پدر و مادر قرآنی داشته باشیم كه متأسفانه جامعه ما در این بخش می لنگد و گرفتار چالش است.
وی افزود: به نظر می آید زندگی ما امروز با قرآن فاصله گرفته است و قرآن و فضای معطر قرآنی از برخی خانواده ها و فضاهای كاری ما دور شده است و آن مقداری هم كه ساری و جاری است بر قلب ها و دل های ما جاری و ساری نیست.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: امروز به جهت اینكه اثربخشی قرآن را در زندگی خود ببینیم احتیاج به حاكم شدن روح و متن قرآن در زندگی داریم كه البته این خلاء كاملاً مشهود است.
كاظمی خاطرنشان كرد: از خودمان بپرسیم كه چقدر روزانه قرآن تلاوت كرده و به مفاهیم آن توجه می كنیم؟ چقدر فعل و انفعالات، رفتارها و اندیشه های خویش را بر مبنای ترازها و شاخصهای قرآنی می سنجیم؟ قرآن تنها برای تلاوت نیست البته مسیرهای دسترسی به سرچشمه هدایت در قرآن و مقدمه آن تلاوت هست اما غایت نیست. تلاوت، ترجمه، قرائت و تفسیر همه و همه برای این است كه رفتار و كردار قرآنی در زندگی ما حاكم شود.
وی اظهار داشت: بر مبنای آیات به برپا داشتن نماز اول وقت تاكید فراوان شده است چون كه بركات فراوانی دارد. امروز اگر بخواهیم از زندگی سعادتمند و آرامش بخشی برخوردار باشیم باید اول زندگی خویش را با قرآن پیوند بزنیم.
كاظمی ابراز كرد: یكی از بهترین فعالیت های تبلیغی و معرفتی در جهت اولویت های آموزش و پرورش همین برنامه های قرآنی بخصوص بین فرهنگیان است بنابراین مسابقات قرآن فرهنگیان از این منظر برای ما از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و اصل این جریان توسعه و ترویج فرهنگ قرآن در میان جامعه ما است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خطاب به فرهنگیان قرآنی جمع افزود: شما بعنوان سفیران و پرچمداران قرآن و عترت در جامعه هستید و این حركت یعنی برگزاری مسابقات قرآن فرهنگیان باید تقویت پیدا كرده و توسعه یابد و سال جدید با رویكرد جدید برای مشاركت حداكثری فرهنگیان در این رویداد مهم تلاش شود.
وی اظهار داشت: ۵۰۰ هزار فرهنگی از مجموع یك میلیون نفر از سطح مدرسه در این فرایند شركت كرده اند اما این كافی نیست بنابراین باید آسیب‎شناسی در این خصوص انجام و رشته هایی به این مسابقات اضافه شود.

كاظمی اظهار داشت: امروز ما نیازمند مفسر قرآن در جمع فرهنگیان هستیم. نیازمندیم تا محافل قرآنی مدرسه ای را توسعه و ترویج دهیم و گام های ارزشمندی در جهت توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی برداریم.





منبع:

1398/04/10
20:17:23
5.0 / 5
4351
تگهای خبر: رمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر