معاون وزیر علوم :

کمک هزینه 100میلیون یورویی به دانشگاه ها تعلق گرفت

کمک هزینه 100میلیون یورویی به دانشگاه ها تعلق گرفت به گزارش کنکور هنر، معاون پژوهشی وزارت علوم از اختصاص کمک هزینه ۱۰۰میلیون یورویی به دانشگاه ها پارسال و قسمتی دیگر در سال جدید اطلاع داد.


پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم در گفت و گو با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: با دستور مقام معظم رهبری و درخواست وزارت علوم سال قبل ۱۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای خرید تجهیزات به دانشگاه ها و پژوهشگاه های وزارت علوم اختصاص داده شد که ۱۰ درصد این مبلغ برای خرید هزینه اشتراک در پایگاه های اطلاعاتی و ۹۰ درصد این مبلغ هم برای خرید تجهیزات اختصاص می یابد. وی ادامه داد: تابحال ۵۰ درصد این مبلغ به دانشگاه ها پرداخت شده است و تا اوایل سال جدید مابقی این مبلغ به دانشگاه ها پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: اختصاص این میزان پول برای حوزه تحقیقات و فناوری، حمایت خیلی بزرگی بود ولی اگر تداوم پیدا نکند امکان دارد باردیگر گرفتار مشکل شویم.

صالحی اظهار داشت: بر مبنای سیاست هایی که وزارت علوم دارد همواره به بحث تولید علم و جایگاه علمی توجه ویژه ای شده است، دغدغه ای که در این حوزه وجود دارد اینست که آیا تحقیقات دانشگاهی پاسخگوی مسائل و نیازهایی که در کشور داریم است یا خیر؟ اما بحث تولید علم جایگاه خاص خویش را دارد، اگر به ابلاغیه های مقام معظم رهبری در برنامه هفتم توسعه دقت کنیم متوجه می شویم که تاکید بسیار زیادی بر رشد شیب علمی داشته اند و فرموده اند که شیب رشد علمی کشور باید حفظ شود. البته باید به این نکته هم دقت کنیم که در برخی از رشته ها پیشرفت های ویژه ای داشته ایم.

وی ضمن اشاره به بحث نظام مسائل در تحقیقات، اظهار داشت: باید بدانیم که چطور می شود بیشتر از ۶۰۰ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و بیشتر از ۱۶۰ هزار دانشجوی دکتری که در کشور درحال تحصیل هستند را به سمت نظام مسائل سوق دهیم. وزارت علوم در این حوزه ایده جدیدی برای نظام مسائل به نام «سامانه نان» تدوین کرده است. این سامانه حالا وارد مرحله اجرا شده است و در خیلی از آیین نامه ها، قانون بودجه سال جاری و بودجه سال آینده و همینطور قانون برنامه هفتم توسعه به این سامانه توجه ویژه ای صورت گرفته است.

معاون پژوهشی وزارت علوم اضافه کرد: سامانه «نان» بگونه ای تنظیم شده است که تمامی دستگاه ها، سازمان ها و بازار نیاز و مسائل خودشان را در این سامانه اعلام می کنند و رساله ها و رساله های دانشجویان به منظور حل این موضوعات نوشته خواهند شد. وی ادامه داد: کسانی که از راه سامانه «نان»، رساله و پژوهش خویش را انتخاب کنند پژوهانه بیشتری می گیرند. ازاین رو این سامانه برای تبدیل وضعیت و ترفیع افراد در آینده مؤثر خواهد بود.


منبع:

1403/01/08
13:19:57
5.0 / 5
184
تگهای خبر: اجرا , پژوهش , تحصیل , دانشجو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر