30 درصد دانش آموزان ابزار هوشمند ندارد

30 درصد دانش آموزان ابزار هوشمند ندارد به گزارش کنکور هنر رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تکیه بر اینکه امروز یک تبلت یا موبایل، کارکرد آموزش و مدرسه پیدا کرده است اظهار داشت: با یک تبلت مدرسه را به خانه دانش آموزی می برید که مدرسه ندارد، ازاین رو اگر تبلتی به دانش آموزی اهدا کردید یعنی مدرسه ای را اهدا کرده اید.


به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، سیدجواد حسینی در نشست طرح هدایت (هر دانش آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس درس و یک مدرسه) که در سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار گردید با اشاره به اینکه کرونا همه عرصه های زندگی را دگرگون و نقش ها را بازآفرینی کرد اظهار داشت: آموزش و پرورش هم از این قاعده مسثتنی نبود و نخستین نهادی بود که تحت تأثیر این پدیده قرار گرفت و مدارس نخستین نهادی بود که به تعطیلی کشانده شد.
وی ادامه داد: اما شاید بتوان اظهار داشت که در کنار وزارت بهداشت نخستین نهادی بودیم که واکنش سریع و نسبتا سنجیده داشتیم و سه روز بعد از تعطیلی مدارس، آموزش های مجازی و مدرسه تلویزیونی شروع شد و شبکه شاد در ادامه مسیر افتتاح شد که شبکه ای منعطف و انحصاری برای آموزش و پرورش بود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه حالا بیشتر از ۷۰ درصد دانش آموزان ما در بستر شبکه شاد مشغول امر یاددهی و یادگیری هستند اظهار داشت: اما متاسفانه نابرخورداری ها و نابرابری هایی که در همه عرصه های زندگی وجود دارد در اینجا هم خودش را نمایان کرد و حدود ۳۰ درصد دانش آموزان از وسایل هوشمند برای بهره برداری از این فضا بی بهره هستند.
حسینی افزود: یک آمار سه میلیون دانش آموز بی بهره از ابزار هوشمند بارها اعلام شده اما در کنار آن حدود دو میلیون دانش آموز هم هستند که به دلیل شغل پدر و مادر تنها می توانند تا یک ساعت محدودی از گوشی و تبلت والدینشان استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه به رقمی حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان برای تأمین این میزان ابزار هوشمند نیاز است که ما نه اعتبارش را داریم و نه اختیارش را اظهار داشت: اما می توانیم اعتبار و اختیارش را از مردم و از محل مشارکت های مردمی بگیریم. ادامه راه آموزش، عدالت آموزشی و حفظ کیفیت در آموزش از این مسیر امکان پذیر است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تکیه بر اینکه امروز یک تبلت یا موبایل، کارکرد آموزش و مدرسه پیدا کرده است اظهار داشت: با یک تبلت مدرسه را به خانه دانش آموزی می برید که مدرسه ندارد. ازاین رو اگر تبلتی به دانش آموزی اهدا کردید یعنی مدرسه ای را اهدا کرده اید اما کارکرد مهمتر این است که برخی دانش آموزان به دلیل فاصله محل اقامت و غیره ترک تحصیل می کنند. همینطور در بعضی مناطق دختران ما به واسطه مسائل فرهنگی از ادامه تحصیلی در سنین بالاتر باز می مانند.
حسینی اضافه کرد: اگر این دختران تبلت داشته باشند می توانند به جرگه محصلان بازگردند. امروز احساس می کنم جلوه اشکار عینی از نابرابری باردیگر نمایان شده است. قبلا دانش آموزها به مدرسه می رفتند اما امروز عده ای به علت نداشتن تبلت نمی توانند به مدرسه بروند و یک جلوه جدید از نابرابری را آشکار کرده و علاوه بر اینکه آنها را از آموزش محروم می کند یک رنج کودکانه را هم برایشان به دنبال دارد.
وی تصریح کرد: نمی توانستیم نسبت به این قضیه بی تفاوت باشیم. وزیر آموزش و پرورش به بنده مأموریت داد که از تمام ظرفیت های وزارتخانه، دولت، بخش های عمومی و مردمی را بسیج نماییم تا نخست احصا نماییم وضعیت دسترسی دانش آموزان چگونه است و سپس از ظرفیت و امکانات آنها بهره مند شویم.
حسینی ضمن اشاره به راه اندازی طرح هدایت اظهار داشت: در این طرح که مخفف عبارت «هر دانش آموز یک تبلت» توانستیم منابعی تأمین نماییم که منابع دولتی با استفاده از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش از این جمله است. همینطور کمک هایی از جانب بنیاد برکت، بانک ها، اتاق بازرگانی و ستاد اجرایی فرمان امام داشتیم.

وی ادامه داد: بخش عمده ای که برای تهیه تبلت دانش آموزان روی آن حساب کردیم، خیرین هستند که در این راستا تا کنون رقمی نزدیک به ۱۵۰ هزار تبلت برای دانش آموزان فراهم گشته است. همینطور نذر هوشمند سازمان بسیج دانش آموزی را داریم. علاوه بر آن با مجمع خیرین مدرسه ساز هم جلساتی برگزار شده و ۳۰ هزار خیریه و ۱۵۰ شبکه نیکوکاری پای کار آمده اند.

حسینی با اشاره به اینکه همینطور ۱۳ هزار تبلت را اتحادیه انجمن های اسلامی تقبل کرد اظهار داشت: طرح اولیای خردمند فرزندان هوشمند را به همت ۱۰۰ هزار انجمن اولیا و مربیان راه اندازی کردیم. سازمان دانش آموزی هم طرحی را تحت عنوان "من حاضرم" پیگیری می کند. ضمن آنکه می خواهیم طرح حامی هوشمند را هم اجرا نماییم.





منبع:

1399/10/24
23:57:39
0.0 / 5
1064
تگهای خبر: آموزش , اجرا , تحصیل , تلویزیون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر