نقدی بر تعدد نهادهای تصمیم گیر برای آموزش و پرورش

نقدی بر تعدد نهادهای تصمیم گیر برای آموزش و پرورش یك عضو شورایعالی آموزش و پرورش با اشاره به چالش های ناشی از تعدد نهادهای تصمیم گیر و سیاست گذار برای آموزش و پرورش اظهار داشت: پیشنهاد اساسی ام این است كه نوعی مرجعیت كارشناسی و نه تصمیم گیری و سیاست گذاری، برای شورایعالی آموزش و پرورش قائل شویم.


به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، محمود مهرمحمدی در برنامه تلویزیونی پرسشگر که با مبحث «چالش های سیاست گذاری در آموزش و پرورش» برگزار شد، با اشاره به اینکه باید فکری برای تعدد نهادهای تصمیم گیری برای آموزش و پرورش در نگاه کلان حاکمیتی داشته باشیم اظهار داشت: این شرط حکمرانی خوب نیست که ما با این تعدد نهادهای تصمیم گیر برای یک دستگاه کلیدی و زیربنایی روبه رو باشیم.
وی ادامه داد: چاره اساسی کاهش این تنوع است. باید به یک نگاه دراز مدت حاکمیتی برای رسیدن به وضعیت حکمرانی خوب در آموزش و پرورش برسیم. البته این مشکل فقط به آموزش و پرورش برنمی گردد و در آموزش عالی هم مصداق دارد و باید آنجا هم فکری اساسی صورت گیرد.
عضو شورایعالی آموزش و پرورش اضافه کرد: یعنی مجلس، شورایعالی انقلاب فرهنگی، دولت و مجمع تشخیص مصلحت نقش شورایعالی را بعنوان نقش مرجعیت کارشناسی به رسمیت بشناسند. شورایعالی آموزش و پرورش اختیارات و وظایفی دارد اما در این وضعیت آشوبناک کنونی فارغ از نگاه دراز مدت حکمرانی خوب باید در نگاه کوتاه مدت شورایعالی انقلاب فرهنگی را بعنوان مرجعیت کارشناسی بپذیریم.
وی با اشاره به اینکه حالا شواری عالی نقش مرجعیت کارشناسی ندارد اظهار داشت: باید مجلس، شورایعالی انقلاب فرهنگی، دولت و... در فرایندها به صورت رسمی نظر کارشناسی شورایعالی را بگیرند که حالا این امر در فرایندها دیده نشده است.
مهرمحمدی افزود: اگر همه نهادهای تصمیم گیر تامل کنند و مرجعیت کارشناسی شورایعالی آموزش و پرورش را به رسمیت بشناسند بزرگترین دستاوردی است که می تواند در این حوزه حاصل شود.
عضو شورایعالی آموزش و پرورش درباره علت عدم اجرای سندتحول بنیادین اظهار داشت: آموزش و پرورش طی ۱۰ سال قبل مسئول درستی برای اجرای سند انتخاب نکرده است.



1399/04/21
20:42:57
5.0 / 5
2562
تگهای خبر: اجرا , تلویزیون , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر