معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان:

ابعاد مختلف میراث ناملموس گیلان موضوع جشنواره هنری می شود

ابعاد مختلف میراث ناملموس گیلان موضوع جشنواره هنری می شود به گزارش كنكور هنر معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان معرفی میراث ناملموس این استان را هدف برگزاری جشنواره فیلم سازی عنوان نمود و اظهار داشت: ابعاد مختلف این میراث موضوع جشنواره هنری می شود.



به گزارش کنکور هنر به نقل از مهر، سید امیر مصباح ظهر چهارشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره میراث ناملموس گیلان با عنوان «چالش فیلم سازی در ۷۲ ساعت» در سالن رحمدل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیا با اشاره به موضوع جشنواره، اظهار نمود: میراث ناملموس از آن دست هنرها، کسب و کارها، آداب و رسوم، رویه، نمادها، دانش و مهارت، ابزار و اشیای ناشناخته در جامعه است.
وی با اعلان اینکه معرفی و بازخوانی این میراث بجا مانده از گذشتگان ما در استان گیلان هدف این جشنواره است، اضافه کرد: امسال این جشنواره با تمرکز بر کسب و کارها انجام شد و در تلاشیم که در سال های آینده به ابعاد و بخش های دیگر میراث ناملموس گیلان دقت کنیم.
معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان با اشاره به اینکه این استان ظرفیت های بسیاری در حوزه هنری و فرهنگی دارد که تا دیر نشده باید به جامعه خصوصاً نسل جوان معرفی شود، اظهار داشت: تیم برگزاری این جشنواره حدود سه ماه برای شناسایی میراث ناملموس استان گیلان تحقیق و پژوهش انجام داده و امروز تنها شاهد معرفی بخش کوچکی از این میراث در قاب تصویر توسط هنرمندان جوان و فعال گیلانی هستیم.
وی با اعلان اینکه وجود میراث ناملموس خاطرات بصری بسیاری در طول همه این سال ها برای گیلانیان به وجود آورده است، تاکید کرد: بطور قطع این جشنواره یک شروع است و در سال های آینده ابعاد و موضوعات دیگر این حوزه سوژه جشنواره خواهد شد.
مصباح در ادامه با ابراز امیدواری برای ثبت این جشنواره در تقویم برنامه های سالانه هنری استان گیلان، بیان کرد: سعی کردیم با بهره بردن از ظرفیت هنرمندان جوان گیلانی و با برگزاری این جشنواره در امتداد معرفی بیشتر این میراث ناشناخته گام برداریم.
انتخاب چهار اثر برگزیده جشنواره میراث ناملموس
وی با اشاره به اینکه از زمان انتشار فراخوان برگزاری این جشنواره شاهد ارسال بیش از ۶۰ رزومه کاری از طرف فیلمسازان هفت استان کشور بودیم، اضافه کرد: متأسفانه باتوجه به ساختار برگزاری جشنواره تنها رزومه فیلم سازان گیلانی مورد بررسی قرار گرفت.
معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان با اعلان اینکه این جشنواره در چهار محور چاپ، کتابفروشی، نشریه و عکاسی برگزار شد، اضافه کرد: ۱۵ فیلم ساز گیلانی تلاش کردند تا در ۷۲ ساعت هر کدام از این میراث را در یک بازه زمانی ۵ تا ۲۰ دقیقه ای به نمایش بگذارند.
وی با اشاره به اینکه آثار توسط داوران این جشنواره آقایان «موسی علیجانی»، «نادر معصومی» و «شهریار پورسیدیان» داوری و چهار اثر برگزیده انتخاب شد، افزود: این جشنواره برای اولین بار در ایران و استان گیلان به همت معاونت هنری و سینمایی و با مشارکت و همکاری فنی مؤسسه چند منظوره اکسون برگزار می گردد که امیدواریم آغازی برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی باشد.
در اختتام این مراسم «مهدی کوهکن» با مستند چاپ نوین، «علی فرازمند» با مستند عکاسی سایه شایسته مورد تقدیر قرار گرفتند و همین طور از نگاه داوران «حامد اریب» با مستند «نصرت کتاب» نفر دوم و «مازیار یوسفی» با مستند «کتاب فروشی طاعتی» نفر سوم شدند.
لازم به ذکر است؛ داوران این جشنواره هیچکدام از آثار تهیه شده را دارای فاکتورهای کسب رتبه نخست ندانستند.


منبع:

1399/03/22
20:33:12
5.0 / 5
2906
تگهای خبر: پژوهش , تصویر , جشنواره , حوزه هنری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر