حسینی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش:

انتخاب حاجی میرزایی به تعاملات نظام تعلیم و تربیت با سایر دستگاه ها كمك می نماید

انتخاب حاجی میرزایی به تعاملات نظام تعلیم و تربیت با سایر دستگاه ها كمك می نماید به گزارش كنكور هنر رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۳۳ قانون اساسی، محسن حاجی میرزایی را بعنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی نمود.



به گزارش كنكور هنر به نقل از ایسنا، سرپرست وزارت آموزش و پرورش در مورد انتخاب محسن حاجی میرزایی بعنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار داشت: ایشان از چند جهت گزینه مناسبی برای این تصدی است.

وی با اشاره به سوابق 6 ساله او بعنوان دبیر هیات دولت اظهار داشت: بر این اساس ارتباط بسیار مناسبی با وزرا و اعضای هیات دولت دارند و این مورد به تعاملات نظام تعلیم و تربیت با سایر دستگاه ها هم اكنون به شدن نیازمند آن هستیم كمك می نماید.

وی با اشاره به شخصیت اخلاقی و ارزشی او اظهار داشت: آقای حاجی میرزایی از سلامت نفس و زندگی سالمی برخوردار می باشند و آقای رئیس جمهوری با عنایت به این مولفه ها گزینه مناسبی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش معرفی كرده اند.
حسینی با اشاره به اینكه با تمام وجود برای ارتقا نظام آموزش و پرورش كشور حامی او هستیم اظهار نمود: هم اكنون وزارت آموزش و پرورش با مشكلات و چالش های زیادی روبه روست و امیدواریم این مشكلات روندی كاهشی داشته باشد.
وی در مورد سوابق حاجی میرزایی هم اظهار داشت: هرچند ایشان در 6 سال قبل در وزارت آموزش و پرورش به صورت مستقیم حضور نداشتند اما تجربه ایشان بعنوان دبیر هیات دولت تجربه ای مفید بوده و در این مدت در بطن مشكلات بوده اند. به قول او دبیری هیات دولت جایی است كه با همه مسائل كشور روبه رو هستیم همچون وزارت آموزش و پرورش.
حسینی در ادامه به سوابق حاجی میرزایی بعنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش و نهضت سواد آموزی اشاره نمود و اظهار داشت: معتقدیم وزیری كه می خواهد در آموزش و پرورش خدمت كند علاوه بر اینكه باید از آموزش و پرورش شناخت كافی داشته باشد باید ظرفیت های دیگر دولت را هم بداند و این مزیتی است كه می تواند به ارتقا وضعیت نظام تعلیم و تربیت در كشور كمك نماید.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به سوابق حاجی میرزایی در نهضت سواد آموزی اشاره نمود و اظهار داشت: جذب بازماندگان از تحصیل از مولفه های مهم در كارنامه كاری ایشان است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در ادامه اضافه كرد: وی در سمت های مختلفی كه منشا اثر بوده حاشیه ای نداشت و اطمینان داریم در آموزش و پرورش هم با همین نگاه عمیق و اصیلی كه دارند بخصوص به كارگیری همه ظرفیت های بیرونی و درونی نظام آموزش و پرورش تحت عنوان توسعه مشاركت ها را بتوانند با جدیت بیشتری پیگیری كنند.
وی اضافه كرد: هم اكنون نظام تعلیم و تربیت با چالش هایی همراه می باشد كه البته نمی توان آنرا تنها مختص به كشورمان دانست و در چنین فضایی ضروری می باشد همه اجزا حاكمیت زمینه برای ارتقا آنرا فراهم نمایند. معتقدیم توسعه مشاركت ها به مفهوم بكارگیری همه ظرفیت های بخش خصوصی، دولتی و عمومی و ظرفیت های درون آموزش و پرورش، راهكاری جدی برای توسعه آموزش و پرورش است. در كنار آن هم تمركززدایی از نظام آموزش و پرورش و همینطور تمركز در مدرسه بعنوان كانون اصلی نظام تعلیم و تربیت راه هایی است كه هر كسی كه سكان آموزش و پرورش را به دست می گیرد باید به صورت جدی مورد توجه قرار دهد.





منبع:

1398/06/06
13:52:39
5.0 / 5
4083
تگهای خبر: اجرا , تحصیل , دستگاه , رمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر