تهیه دستورالعمل اداره مدارس وابسته

تهیه دستورالعمل اداره مدارس وابسته به گزارش كنكور هنر مدیركل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش از تهیه متن بازبینی در آئین نامه و طراحی دستورالعمل مدارس وابسته و عرضه آن به شورایعالی آموزش و پرورش اطلاع داد.


رسول پاپایی در گفتگو با ایسنا، درباره مدارس وابسته توضیحاتی عرضه و اظهار نمود: یكی از مباحث در رابطه با مدیریت شوراهای آموزش و پرورش، مدارس وابسته است.
وی ادامه داد: مدارس وابسته مدارسی هستند كه جهت اجرای هزینه و مدیریت به بخش هایی كه مایل هستند در حوزه تعلیم و تربیت ورود كنند، اختصاص دارد كه همچون آنها می توان به كارخانجات اشاره كرد؛ كارخانجاتی كه قصد دارند مدارسی داشته باشند و نیروی متناسب با مهارت های مورد نیاز خویش را تربیت كنند. بعنوان مثال صنایعی چون سرامیك سازی، خودرو سازی و غیره امكان دارد تمایل به برخورداری از مدرسه تخصصی داشته باشند.
مدیركل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه این مدارس بیشتر در دوره دوم متوسطه و در بخش های صنعتی در چارچوب هنرستان فعالیت می نمایند، به لزوم ایجاد پیوندی میان صنعت و آموزش های پیش از دانشگاه اشاره و اظهار نمود: این مدارس بخصوص در بخش های صنعتی و تولیدی در حوزه آموزش و پرورش ورود می كنند.
پاپایی با اشاره به اینكه مدارس وابسته دارای آئین نامه اجرایی هستند، ولی طی سال های قبل دستورالعملی برای آن طراحی نشده است اظهار داشت: بازبینی در آئین نامه و درخواست طراحی دستورالعمل مربوطه را به شورایعالی آموزش و پرورش عرضه كرده ایم و تلاش ما این است كه بخش های صنعتی توانا، كارخانجات، بانك ها، دانشگاه ها و سایر مراكز و بخش ها كه می توانند در پیوند تحصیلات آموزش عمومی به بخش های صنعت كمك كنند، وارد عمل شده و از این ظرفیت استفاده كنند.
وی افزود: پیوند میان بخش آموزش، صنعت، اشتغال و كار برای ما پراهمیت است. هم اكنون با احتساب مدارس فرهنگ، ۴۷۷ مدرسه وابسته داریم.
مدیركل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش همینطور به فراهم شدن بستر فرهنگی "مشاركت" و شناسایی ظرفیت های آن اشاره و تصریح كرد: فرصت هایی كه آموزش و پرورش می تواند در اختیار بخش های مختلف جامعه برای حضورشان در آموزش و پرورش پیشبینی و بسترسازی كند، بی شمار و پراهمیت است. تمرین مشاركت در لایه های مختلف جامعه باید صورت بگیرد و به شكلی یكی از وظایف شوراها، بسط فرهنگ مشاركت ذینفعان آموزش و پرورش از اولیاء و مدیران دانش آموزان گرفته تا دیگر اقشار است.



1398/04/19
15:16:20
5.0 / 5
4179
تگهای خبر: اجرا , تحصیل , دانشگاه , ساز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر